MENÜ

Hamzaoğlu'nun kararı 2

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray krizden çıkmak için kazanması gereken maçı Kaya’nın ikramı ve Sneijder’in ustalığıyla kazandı. Hamza Hamzaoğlu’nun Umut’taki ısrarı 3 kupalı kısa ancak başarılı kariyerine rağmen taraftarın güvenini yitirmesine neden olacak nitelikte. Umut şüphesiz ki takımı için fedakarca oynuyor ama “savunmaya yardım eden” Umut’un yerine Emre’nin girmesi bile 2 gollük fark yaratıyor. Yasin’e de haksızlık oluyor.

Burak tartışmasız Galatasaray’ın öndeki en etkili adamı. Sabri’nin güzel ortasını birinci sınıf bir kafa şutuyla ağlara gönderirken, Podolski’nin ortasında yaptığı kafa şutunu Kaya kurtardı, Chedjou’nun defanstan oynadığı topta Kaya’yı geçip gol yapamaması şanssızlığıydı. Keşke gol sevincini de hocasıyla kutlasaydı da: taraftarın kafasındaki soru işaretleri dağılsaydı. Dağılmadı, dağıtmadı. Görünen o ki; mecburen aynı gemideler. Burak’ın 4. Gol öncesi vurmak yerine topu Sabri’ye bırakması da “takımım için buradayım” demekti, güzeldi.

Sneijder nokta koydu

Chedjou’nun çıkıp Semih ’in girmesi biri şahane, biri “büyük şans” golleri arasına girecek iki gol izlettirdi. Meha’nın frikik golü mükemmel, Kaya’nın yediği ise Kaya açısından dramatikti. Meha’nın bir sonraki frikiğini Muslera kurtarırken, mükemmel bir diğer şutu direği salladı. Bu senenin en doğru transferi Carole’nin ilki yanlış iki sarı kartla oyun dışı kalması Konyaspor’un maça ortak olmasını sağlasa da; büyük klas Sneijder harika vuruşlarıyla maçı sonlandırdı. Melo’nun eski halinden eser yok; bu haliyle Rodriguez daha fazla katkı sağlar. Chedjou’nun sakatlığında Denayer gelip oynayacaksa bekleyen isim de bence Hakan Balta değil, Semih olur. Sabri 2 gol pasıyla fark yaratan isimlerden biri olmayı yine başardı. Galatasaray 3 puanı, Muslera’yı ve Sneijder’i kazanarak döndü. İç barışı - dayanışmayı kazanmazsa, hızlı oynamazsa geçmiş olsun! Hamza Hamzaoğlu çözmeli, futbolcular da yardımcı olmalı...

YORUM YAZ