Dolar 32,4430
%-0.13
Euro 34,7323
%-0.68
Altın 2.441,360
%0.21
Bist-100 9.934,00
%2.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hamza Dağ: Hükümet olarak mağduriyetleri gidereceğiz

Hamza Dağ: Hükümet olarak mağduriyetleri gidereceğiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "(Menemen'deki sel) Devlet ve hükümet olarak mağduriyetleri gidereceğiz. Devletimiz, insanları böyle zamanlarda yalnız bırakmamak için vardır. Burada maddi hasar neyse onu karşılayacağız" dedi. Hamza Dağ afet bölgesinde

  • Ege Postası
  • 23.06.2018 - 16:56

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, dün şiddetli sağanağın ardından meydana gelen selin hasara yol açtığı İzmir'in Menemen ilçesindeki Çukurköy Mahallesi'ni ziyaret etti.

Sel mağduru olan vatandaşlarla görüşen Dağ, burada yaptığı açıklamada, olaydan büyük üzüntü duyduklarını ancak can kaybı ve yaralanan olmamasının kendilerini teselli ettiğini söyledi.

Mağduriyetlerin giderilmesi noktasında Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatı olduğunu, birkaç gün içinde mağdurların sıkıntılarının çözüleceğini dile getiren Dağ, süreci yakından takip edeceğini ifade etti.

Dağ, "Bize düşen ne varsa, bir milletvekili, abiniz ve hemşehriniz olarak yapmaya hazırız. Buradaki sorunlarla yakından ilgileneceğiz. Bunu bir siyasetçi olarak değil, bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Allah bir daha böyle bir olay yaşatmasın inşallah. Devlet ve hükümet olarak mağduriyetleri gidereceğiz. Devletimiz, insanları böyle zamanlarda yalnız bırakmamak için vardır. Burada maddi hasar neyse onu karşılayacağız." diye konuştu. 

Hamza Dağ, konuşmasının ardından, beraberindeki Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit ve AK Parti Menemen İlçe Başkanı Pelin Yayalar ile mahallede incelemelerde bulundu. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.