131019098
26 Nisan 2024, Cuma

HAMPTON BY HİLTON “EN İYİ ŞEHİR OTELİ” SEÇİLDİ

20 Nisan 2018, Cuma 06:58

     


Geçtiğimiz günlerde 1. yaşını kutlayan Hampton by Hilton Aliağa, “En iyi şehir oteli” ödülüne layık görüldü. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, şehir oteli dalında ödül almaya hak kazanan Hampton by Hilton Aliağa’nın ödülünü Otel Müdürü Funda Saka’ya takdim etti.

İzmir Mühendislik yatırımı olan Hampton by Hilton Aliağa “konaklama tesisi (şehir oteli)” dalında ödüle layık görüldü. Turizm Bakanlığı tarafından 15-22 Nisan tarihleri arasında ülke çapında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen “İzmir Turizm Ödülleri” sahiplerini buldu. Sektörün temsilcileri ve duayen isimlerinden oluşan seçkin jürinin oylamaları sonucunda bu yılın en iyileri ödüllendirildi. Hampton by Hilton Aliağa, yılın konaklama tesisi (şehir oteli) seçildi. İşletme adına ödülü Otel Müdürü Funda Saka aldı.

İzmir Mühendislik Şirketler Grubu’nun iştiraki olarak 2014 yılında Aliağa’ da otel yatırımı yapmak için kurulan MNV Turizm A.Ş.’nin açtığı Hampton by Hilton Aliağa, ideal konumu, toplantı olanakları ve konforlu odaları ile bölgeye hem iş hem de turizm amaçlı seyahat edenlerin ilk tercihi olma özelliği taşıyor. Böyle bir ödüle layık görüldükleri için çok mutlu ve gururlu olduklarını belirten MNV Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Manav: “Hampton by Hilton Aliağa otelimiz, konaklama tesisi dalında ödüle layık görüldü. Çok mutluyuz. Gururluyuz. Endüstriyel ekipman imalatında 40 yıla yakın geçmişimiz, Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan fabrikamızdan 70 ülkeye ihracatımız var. Ancak turizm sektöründe çok yeniyiz. Henüz 1. yaşını yeni dolduran otelimizin açıldığı ilk yılda kendi dalında en iyi konaklama tesisi seçilmesi bizleri çok mutlu etti.” dedi.

Zeynep Manav daha önce “booking.com” gibi uluslararası yaygın ve prestijli online rezervasyon sitelerinden çeşitli ödüller aldıklarını ancak Turizm Bakanlığı’nca verilen bu ödülün kendilerini ayrıca heyecanlandırdığını ifade etti. Manav, “Bize bu gururu yaşattıkları için başta Otel Müdürümüz Funda Saka olmak üzere bütün ekibimize ve tesisimizi tercih eden misafirlerimize, otelimizi bu ödüle layık gören jüri üyelerine, otelimizi sahiplenen yöre halkına, destekleyen dostlarımıza, emeği geçen tedarikçilerimize ve tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler