131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

HAMİT ÇELİK GÜVEN TAZELEDİ

12 Şubat 2019, Salı 07:02

     


Aliağa Gemi Geri Dönüşüm Bölgesi’nde faaliyet gösteren 48 üyeli Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği, 8. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. İki adayın yarıştığı genel kurulda mevcut başkan Hamit Çelik güven tazeledi.

Gemi Söküm sektörünün yeniden ekonomiye kazandırılmak üzere ürettiği malların pazarlanmasında önemli bir rol oynayan ve bu anlamda 33 firmadan 48 kişinin bir dernek çatısı altında toplanarak kurduğu Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği’nin 8. Olağan Genel Kurulu, Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Dernek binasında gerçekleştirildi. Divan başkanlığını Ahmet Şimşek’in yaptığı genel kurula üyelerin yanı sıra Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği’ni (GEMİSANDER) temsilen Atık Yönetim Merkezi Sorumlusu Ersin Çeviker’de katıldı. Genel kurulda bir önceki döneme ait hesaplar ibra edildi. 38 üyenin oy kullandığı ve iki listenin yarıştığı kongrede, kapalı oylama usulü ile yapılan seçimlerde Hamit Çelik 25 oy alarak başkanlığa seçilirken, Hüseyin Maden ise 13 oyda kaldı.

“Bu güvene layık olmaya devam edeceğim”

Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği olarak yeni dönemde hedefleri büyüteceklerini belirten Başkan Hamit Çelik, “1990 yılında çıkmış olduğumuz bu yolda bir çok zorlukluklar yaşadık. Bazı arkadaşlar buralara kolay gelindiğini zanneder. Ama hiçbir mücadele kolay olmuyor. Bunu çoğu arkadaşımız bilir. Arkadaşlarım bana güvendikçe hizmet etmeye devam edeceğim. Değerli üyelerimizin güveni tekrar almak benim için onurdur. Bu onurlu güvene layık olmaya devam edeceğim.” dedi. Hamit Çelik başkanlığında 3 yıl süre ile görev alacak yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Tuncay Sabırlı, Ömer Ellialtı, İskender Aydın, Sadık Maden , Hilkat Çelik ,Doğan Yurtdaş.

(NİMET ERGÜN) 







 
Son Eklenen Haberler