Hamiline forma

Hamiline forma

Edincikspor´dan Erdek Belediye Başkanı Sarı´ya forma

Edincikspor Kulübü Başkanı Hakkı Zakir İpek, Erdek Belediye ve Erdekspor Kulübü Başkanı Hüseyin Sarı´ya, ismine hazırlanmış, 10 numaralı Edincikspor forması armağan etti. İpek, kulübün yönetim kurulu muhasip üyesi Fikri Burmaoğlu ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Erdekspor ile Edincikspor´u bir bütün olarak düşündüklerini belirtirken, ?Başkanımızın, yıllardan beri spora verdiği büyük katkıları biliyor ve takdirle karşılıyoruz. Bu nedenle ilk olarak ona formamızı getirdik. Önümüzdeki günlerde yöremizdeki belediye başkanlarının yanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur´u da nezaket ziyaretinde bulunarak Edincikspor´un formalarını armağan edeceğiz? dedi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı da, bu ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, ?Erdek ve Edincik, aynı körfezden nefes alan iki bölgedir. Kulüp başkanı Hakkı Bey´in şahsında, Edincikspor´a başarılar diliyorum? dedi.

1953 yılında, Edincik Gençlik ve Edincik 18 Eylül kulüplerinin birleşmesi ile kurulan Edincikspor Kulübü´nün Başkanı Hakkı Zakir İpek, A takımlarının bu yıl 2. Amatör Lig´de yer alırken, 16-17-19 yaş liglerinde de mücadele vereceklerini belirtti. Yeni çimlenen Edincik Stadı´nın ışıklandırmasının da önümüzdeki günlerde tamamlanarak, statta gece maçı oynanabileceğine dikkat çeken İpek, kurmak istedikleri kız futbol takımı için önceki aylarda seçmeler yaptıklarını, ayrıca kız-erkek salon futbol takımı kurmayı plânladıklarını sözlerine ekledi.  Önder BALIKÇI

/resimler/2016-7/27/1837392090995.jpg



Anahtar Kelimeler: Hamiline forma
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli