Haluk Alıcık’tan evde kal çağrısı

Haluk Alıcık’tan evde kal çağrısı

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, koronavirüse karşı sosyal medyadan çektiği video ile evde kal çağrısında bulundu.

NAZLI ALTINAYAR-Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yurt genelinde "Evde Kal Türkiye" çağrısına büyük oranda uyuluyor.Sağlık Bakanlığı’nın ‘zorunlu olmadıkça evden çıkmayın’ çağrısını sosyal medyada çektiği video ile destekleyen MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “Değerli arkadaşlarım evde durmaya devam ediyoruz, koronvirüsün kuluçka evresi bitti yayılma sürecine geçiyoruz,bu 48 saat çok önemli. 48 saatte yapmamız gereken tek şey devlet büyüklerimizin dediği gibi evde kalmak.bu bizim için çok önemli.gençliğimiz için geleceğimiz için bütün ülkemiz için çok önemli.” şeklinde konuştu.

EVDE 7 BİN ADIM ATTIM
Evde kalmaya alıştığını belirten Alıcık, “Bol bol evde oturmalıyız. Bakın ben evlatlarımla kitap okuyorum gazete okuyorum sabah sporumu yapıyorum,7000 adım attım baktığımız zaman evde kalınabiliyormuş,evde yaşanılabiliyormuş. Biraz zor alıştım ama gençliğimiz ve geleceğimiz için,türkiye için katlanmamız gerekiyor.”dedi.

TÜRKİYE ÇOK GÜÇLÜ BİR MİLLET
Çektiği videoda bu zor günleri daha az hasarla atlatacağımıza dair inancını vurgulayan Başkan Alıcık, “Nisan’ın 7’sine kadar uymamız gerek, o dönem  tam pik yaptığı dönem olacak. O dönemde Türkiye’nin vaka sayısı çok önemli çünkü bizim belli bir sayıda yoğun bakımımız var belli bir sayıda sağlık personelimiz var. sayın sağlık bakanımız elinden geldiğince en iyi şekilde hizmet vermek için çalışıyor. Benim hanımım da hemşire,ben kendisine de çok teşekkür ediyorum. Biz evde oturuyoruz onlar mesai yapıyor.İnşallah bunar da geçecek, Türkiye neler atlattı, Türk milleti olarak neler atlattık. Türkiye güçlü bir millet. Böyle bir ülkenin evladı olmaktan gurur duyuyorum.Türk evladı  olarak üzerimize düşeni yapalım evde kalalım. Çocuklarımız,ana-babalarımız,geleceğimiz için ve dünya için evde kalalım. Evde kal Türkiye.”ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.