'Halkımız tek adamlık sistemine hayır diyecektir'

SİYASET 05.01.2017 - 17:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2452+ kez okundu.
 

'Halkımız tek adamlık sistemine hayır diyecektir'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, halkın can,...
...hükümetin de zam derdin de olduğunu ifade ederek, "Halkımız artan terör olayları karşısında yaşam kaygısı, zamlar karşısında da geçim kaygısı içinde" dedi.İl Danışma Kurulu toplantısından sonra İlçe Danışma Kurullarını da toplamaya başlayan Başkan Tığlı, başta terör, anayasa, başkanlık sistemi, laiklik ve zamlar olmak üzere ülke sorunlarını masaya yatırdıklarını dile getirdi.2016 yılına terör olaylarının damgasını vurduğunun altını çizen Başkan Tığlı, yılbaşı gecesi İstanbul'da yaşanan katliamı kınadı.Tığlı açıklamasında şunları ifade etti; "CHP Giresun İl Örgütü olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İl ve ilçe örgütlerimizle uzlaşı içinde, birlik ve beraberlik çerçevesinde yol almaya çalışıyoruz. Ülkemizin başta terör olmak üzere pek çok ciddi sorunları var. Çözüm bekleyen bunca sorun varken AKP hükümeti başkanlık derdine düştü. Ülke yönetimini tek kişinin tekeline vermek için çaba harcıyor. Oysa terör ve işsizlik çok yakıcı bir sorun haline geldi. Halkımız can korkusuyla yaşamaktan usandı. Toplumun üstünde korkunç bir baskı var. Ekonomi perişan. Esnaf siftah etmeden kepenk kapatıyor. Bilinmelidir ki, demokrasinin ve laikliğin teminatı olan partimiz CHP asla antidemokratik uygulamalara, diktatörlüğe izin vermeyecektir. Halkımız dayatılan bu tek adamlık sistemine zaten hayır diyecektir" dedi.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, halkın can,...
...hükümetin de zam derdin de olduğunu ifade ederek, "Halkımız artan terör olayları karşısında yaşam kaygısı, zamlar karşısında da geçim kaygısı içinde" dedi.
İl Danışma Kurulu toplantısından sonra İlçe Danışma Kurullarını da toplamaya başlayan Başkan Tığlı, başta terör, anayasa, başkanlık sistemi, laiklik ve zamlar olmak üzere ülke sorunlarını masaya yatırdıklarını dile getirdi.
2016 yılına terör olaylarının damgasını vurduğunun altını çizen Başkan Tığlı, yılbaşı gecesi İstanbul'da yaşanan katliamı kınadı.
Tığlı açıklamasında şunları ifade etti; "CHP Giresun İl Örgütü olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İl ve ilçe örgütlerimizle uzlaşı içinde, birlik ve beraberlik çerçevesinde yol almaya çalışıyoruz. Ülkemizin başta terör olmak üzere pek çok ciddi sorunları var. Çözüm bekleyen bunca sorun varken AKP hükümeti başkanlık derdine düştü. Ülke yönetimini tek kişinin tekeline vermek için çaba harcıyor. Oysa terör ve işsizlik çok yakıcı bir sorun haline geldi. Halkımız can korkusuyla yaşamaktan usandı. Toplumun üstünde korkunç bir baskı var. Ekonomi perişan. Esnaf siftah etmeden kepenk kapatıyor. Bilinmelidir ki, demokrasinin ve laikliğin teminatı olan partimiz CHP asla antidemokratik uygulamalara, diktatörlüğe izin vermeyecektir. Halkımız dayatılan bu tek adamlık sistemine zaten hayır diyecektir" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.