HALK EĞİTİMİ MERKEZİNDE ÜCRETSİZ ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSLARI BAŞVURULARI BAŞLADI

Tarih : 2019-08-17 / Kategori : Eğitim

HALK EĞİTİMİ MERKEZİNDE ÜCRETSİZ ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSLARI BAŞVURULARI BAŞLADI

                  Halk Eğitimi Merkezi müdürü Mesut Murat Aydoğdu mezun Öğrencilere yönelik Destekleme ve Yetiştirme kurslarının ön başvurularının 19 Ağustos 2019 tarihinden itibaren Halk Eğitimi Merkezi’ne yapılabileceğini duyurdu.
                   

         Mesut Murat Aydoğdu yaptığı açıklamada:’’ Bakanlığımız DYK kurslarını açarken, eğitimdeki fırsat eşitsizliklerini ortadan kaldırmak, ilave eğitimler için velilerin yüklü miktarda para ödemelerinin önüne geçmeği hedeflemiştir. Bilindiği üzere merkezimizde bu kurslar öğrencilere ücretsiz olarak veriliyor. Biz öğrencilerimize daha iyi hizmet verebilmek için onlardan bir ön talep alıyoruz. Aldığımız bu başvuru sonrasında öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda hafta içi veya hafta sonu olarak kurslarımızı planlamayı düşünüyoruz. Halk Eğitimi Merkezi hizmet binamız Halfeli yolu üzerinde olduğundan uzak köylerden gelen öğrencilerimiz birkaç araç değiştirmek zorunda kalıyor. Biz ilimizdeki tüm öğrencilerimizin bu hizmetten yararlanabilmesi için şehir merkezindeki okullarımızın
birinde de kurs açabiliriz. Talepleri değerlendirmek ve öğrencilerimize daha iyi hizmet verebilmek için öğrencilerimizi 19 Ağustostan itibaren merkezimize bekliyoruz.’’ dedi.
                Açılacak olan kursların ücretsiz olacağını öğrencilerden gelen istek üzerine  TYT ve AYT olarak ayrı sınıflarında oluşturulabileceği belirtildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.