22 Ocak 2021 12:30

Halk aşı sırası beklerken 72 yaşındaki Melih Gökçek ve eşi Kovid-19 aşısı oldu

Ankara Büyükşehir Belediyesinin eski başkanı İbrahim Melih Gökçek ve eşi Kovid-19 aşısı oldu.

İ. Melih Gökçek'in Twitter paylaşımı

Paylaş

Halk koronavirüs aşısı olmak için sırasını beklerken 72 yaşındaki İbrahim Melih Gökçek ve 66 yaşındaki eşi Nevin Gökçek aşı oldu.

İbrahim Melih Gökçek, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla eşiyle birlikte aşı olduklarını ifade etti. Gökçek, yine büyük harflerle yaptığı paylaşımda "KARI-KOCA BİZ DE COVİD-19 AŞIMIZI YAPTIRDIK. BU DA AŞI HATIRASI. RABBİM TÜM HASTA OLANLARA ACİL ŞİFALAR VERSİN, BUNDAN SONRA DA HİÇ KİMSEYİ HASTALIKLA İMTAHAN ETMESİN, ÜLKEMİZİ VE DÜNYAYI BİR AN ÖNCE SELAMETE ÇIKARSIN İNŞAALLAH..." dedi.

Gökçek, daha sonra yaptığı başka bir paylaşımda da kayınvalidesinin 105 yaşında olduğunu ve aynı adreste bulunmaları ve 65 yaş üstü olmalarından dolayı kendilerinin de aşıya hak kazandığını söyledi.

KORONAVİRÜS AŞISINDA KİMLER ÖNCELİĞE SAHİP?

Sağlık Bakanlığı, Kovid-19 aşısının uygulanmasında kimlerin öncelikli olduğunu covid19asi.saglik.gov.tr adresindeki tabloda belirtmişti.

Bu tabloya göre birinci aşamada sağlık kurumunda çalışanlar (kamu, özel, üniversite, vakıf vb. tıp fakültesi ve diş hekimliği fakültesi stajyer öğrencileri dahil) ile tüm eczane çalışanları (eczacı ve kalfalar dahil) bulunuyor.

Türk Eczacıları Birliği (TEB) ise, eczane ve ecza deposu çalışanları ile eczacılık fakültelerinin stajyer öğrencilerinin aşılanmasına dün başlandığını duyurmuştu.

Ayrıca, 85 yaş ve üzeri ile 90 yaş üzeri yurttaşlar evlerinde aşılanmaya başlamıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

EMEP: İstinafın Gezi davasını bozma kararı AKP’nin bildirisi gibi

SONRAKİ HABER

Bahçeli: Erken seçim dayatması Türkiye'nin kaosa sürüklenme amacının kılıfıdır

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...