Halin kullanım alanı büyüyecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 68 milyon liraya yaptırılan Toptancı Hali’nin alt katındaki kullanım alanı 17 bin metrekareden 35 bin metrekareye çıkarılıyor.

Halin kullanım alanı büyüyecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 68 milyon liraya yaptırılan Toptancı Hali’nin alt katındaki kullanım alanı 17 bin metrekareden 35 bin metrekareye çıkarılıyor.

27 Ocak 2017 Cuma 18:39
Halin kullanım  alanı büyüyecek
Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve Haller Dairesi Başkanı Muharrem Kavurgacı, Hal Dernek başkanlarıyla görüşmek üzere Alanya’ya geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ daire başkanı ile birlikte düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Alanya, Konaklı, Payallar Dernek başkanlarının yanı sıra Hal Müdürleri de toplantıda yer aldı. Toplantıda, inşaatı devam eden Toptancı Hali’nin son durumu, halcilerin beklentileri doğrultusunda yapılan düzenlemeler değerlendirildi. Toplantının ardından Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ve Daire Başkanı Kavurgacı, Toptancı Hal İnşaatında incelemelerde bulundu. Uludağ, yaptığı açıklamada,        “ projede zemin katta 17 bin metrekare olan kullanım alanını halcilerin talepleri doğrultusunda yapılan plan tadilatıyla 35 bin metrekareye çıkardık. Bu halcilerimizi daha da rahatlatacak “ dedi.

HAL PERSONELİNE BİSİKLET
Sağlık  Bakanlığı’nın “ Sağlık için pedalla “ sloganıyla Türkiye Geneli’nde başlattığı bisiklet dağıtımı kapsamında Alanya Hali’nde çalışan personele bisikletleri dağıtıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ile Zabıta ve Haller Daire Başkanı Muharrem Kavurgacı, personele bisikletlerini düzenlenen küçük bir törenle teslim etti.

ULUDAĞ VE KAVURGACI, SİPAHİOĞLU’NUN DÜĞÜNÜNE KATILDI.
Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ve Zabıta ve Haller Daire Başkanı Muharrem Kavurgacı, Alanya’nın tanınmış ailelerinden iş adamı Şükrü ve Tayfun Sipahioğlu’nun kardeşi Tarık Sipahioğlu’nun Payallar Düğün Salonu’nda yapılan düğününe katılarak tebrik ettiler.   
Son Güncelleme: 27.01.2017 19:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81