Haberler

Bir Motosiklet, 3 Otomobile Çarpan Sürücü, Bonzai mi İçti?

Güncelleme:

Haliç köprüsü üzerinde bir motosiklet ile 3 otomobile çarpan sürücünün "bonzai" isimli uyuşturucuyu kullandığı iddia edildi.

Haliç Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, bir motosiklet ile 3 otomobile çarptı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ SAVRULDU

D-100 Karayolu Haliç Köprüsü üzeri Ankara istikametindeki kaza dün saat 15: 00 sıralarında meydana geldi. Aracının direksiyon hakimiyetini kaybettiği iddia edilen sürücü, bir motosiklet ve 3 otomobile çarptı. Çapmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü yol kenarına savruldu. Araçlarda da hasar meydana geldi.

"POLİSLER, BONZAİ İÇTİĞİNİ SÖYLEDİ"

Olay yerine gelen polis, kazaya karışan sürücülere alkol testi yaptı. Araçlarında hasar meydana gelen sürücüler, kazaya neden olduğunu söyledikleri sürücüye tepki gösterdi. Aracı hasar gören sürücülerden biri, "Polisler, bonzai içtiğini söyledi" diye konuştu. Kazaya neden olduğu öne sürülen sürücü, polis merkezine götürüldü.

Kaza nedeniyle oluşan trafik yoğunluğu araçların çekilmesinin ardından normale döndü.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Haliç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title