Halı Yıkamada Sonbahar Kampanyası

Halı Yıkamada Sonbahar Kampanyası

Okullar açıldı. Yazlıklardan eve dönme vakti. Evlerinizde toz içinde kalan havasız halı, kilim ve koltuklarınızı ürününüze değer katan, yıpratmayan, gerçek doğal renkleriyle güzelleştiren Gürpınar Halı Yıkama Fabrikası ile buluşmalısınız.

Okullar açıldı. Yazlıklardan eve dönme vakti. Evlerinizde toz içinde kalan havasız halı, kilim ve koltuklarınızı ürününüze değer katan, yıpratmayan, gerçek doğal renkleriyle güzelleştiren Gürpınar Halı Yıkama Fabrikası ile buluşmalısınız.

Çubuk’ta son bahar aylarının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar yıl boyunca kirlenen halılarını halı yıkamacıları tercih etmesi halı yıkamacıların iş yoğunluğu arttırdı.

Çubuk ve çevresinde hizmet veren Gürpınar Halı Yıkama, yaz dönemiyle başlayan yoğunluklarının son bahar aylarında da artarak devam ettiğini söyledi.

Gürpınar Halı Yıkama, halıları vatandaşların evlerinden alarak 3 gün içerisinde tekrar evlerine teslim ediyor.

Halıların zedelenmemesi için bitkisel şampuan kullandıklarını söyleyen Gürpınar Halı Yıkama Yetkilileri, “Vatandaşlarımız güvenerek halılarını bizlere teslim edebilirler. Bizler ekip olarak çalıştığımız personel arkadaşlarımızla vatandaşımızın halılarını itina ile yıkayarak, kurutup adreslerine teslim ediyoruz. Yaz mevsimi ile başlayan iş yoğunluğumuz sonbahar ayıyla birlikte aratarak devam ediyor. Bazı vatandaşlarımız halılarını yıkamak için bin bir zahmete giriyor. Uygun bir çeşme arayışının yanı sıra deterjanı ve halıları temizlemek için verdikleri uğraşta cabası. Bunların hiç birine gerek yok. Biz Gürpınar Halı Yıkama olarak bir telefonla eve geliyor, halıları alıyoruz ve yaklaşık 3-4 gün içerisinde de halıları tekrar adresine teslim ediyoruz.  Son zamanda yoğun bir şekilde tercih edilen firmamız, sadece Çubuk değil, Akyurt, Saray, Altınova, Esenboğa, Pursaklar, Keçiören, Altındağ, Kalecik ve Şabanözü’ne de hizmet veriyor. İnternet üzerinden www.gurpinarhaliyikama.com adresinden telefon ile de 0531 819 66 70 ve 0545 710 15 35 numaralı telefonla ulaşabilirsiniz.  Haftanın her günü açığız, ayrıca 7/24 GSM ulaşabilirsiniz. İşletmemizde sadece halı değil, yorgan ve oturma gruplarını da temizliğini yapıyoruz. İşlerimizin yoğunluğu bizleri de mutlu ediyor” diye konuştu.

Gürpınar Halı Yıkama

Yıldırım Beyazıt Mah. Şükrü Paşa Sok. 3/6 Çubuk/ANKARA

www.gurpinarhaliyikama.com  

Telefon 0531 819 66 70 -  0545 710 15 35

gurpinarhaliyikama@gmail.com

bilgi@gurpinarhaliyikama.com

a5e135b807e1a0c2bd1b2fb3e1d21ea3.jpgcropped-12653256456.pngguroinar.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.