Haberler

Mustafa Tuna, Melih Gökçek'in En Yakını Olan Yöneticiyi Görevden Aldı

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Melih Gökçek'e yakınlığıyla bilinen Ali İlkbahar'ı Ankara Halk Ekmek Fabrikası'ndaki görevinden aldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, belediyeye bağlı Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar'ı görevinden alarak yerine Gökçek'in başdanışmanlarından olan Ahmet Sarıduman'ı getirdi. İlkbahar ile eski belediye başkanı Melih Gökçek'in dostluğu 48 yıla dayanıyordu.

GÖKÇEK İLE BERABER GÖREVE BAŞLAMIŞTI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın belediye bürokratları ve şirket müdürleriyle ilgili değişiklikleri devam ediyor.

Tuna, son olarak Melih Gökçek'in seçildiği yıl olan 1994'ten bu yana Ankara Halk Ekmek Fabrikası'nın Genel Müdürlüğünü yürüten Ali İlkbahar'ı görevinden aldı. İlkbahar'ın yerine de Melih Gökçek'in başdanışmanlığını yapan Ahmet Sarıduman getirildi.

48 YILLIK DOSTLUK

Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar ile eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in dostluğu 48 yıla dayanıyor. İlkbahar, Melih Gökçek'in Ankara'ya ilk başkan seçildiği yıl olan 1994'ten bu yana fabrikanın genel müdürlüğünü yürütüyordu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Tuna Ali İlkbahar Melih Gökçek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title