Mustafa Tuna, Melih Gökçek'in En Yakını Olan Yöneticiyi Görevden Aldı - Son Dakika
Güncel

Mustafa Tuna, Melih Gökçek'in En Yakını Olan Yöneticiyi Görevden Aldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Melih Gökçek'e yakınlığıyla bilinen Ali İlkbahar'ı Ankara Halk Ekmek Fabrikası'ndaki görevinden aldı.

13.02.2018 21:19  Güncelleme: 00:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, belediyeye bağlı Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar'ı görevinden alarak yerine Gökçek'in başdanışmanlarından olan Ahmet Sarıduman'ı getirdi. İlkbahar ile eski belediye başkanı Melih Gökçek'in dostluğu 48 yıla dayanıyordu.

Mustafa Tuna, Melih Gökçek'in En Yakını Olan Yöneticiyi Görevden Aldı

GÖKÇEK İLE BERABER GÖREVE BAŞLAMIŞTI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın belediye bürokratları ve şirket müdürleriyle ilgili değişiklikleri devam ediyor.

Tuna, son olarak Melih Gökçek'in seçildiği yıl olan 1994'ten bu yana Ankara Halk Ekmek Fabrikası'nın Genel Müdürlüğünü yürüten Ali İlkbahar'ı görevinden aldı. İlkbahar'ın yerine de Melih Gökçek'in başdanışmanlığını yapan Ahmet Sarıduman getirildi.

48 YILLIK DOSTLUK

Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar ile eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in dostluğu 48 yıla dayanıyor. İlkbahar, Melih Gökçek'in Ankara'ya ilk başkan seçildiği yıl olan 1994'ten bu yana fabrikanın genel müdürlüğünü yürütüyordu.

Mustafa Tuna, Melih Gökçek\'in En Yakını Olan Yöneticiyi Görevden Aldı

Son Dakika Güncel Mustafa Tuna, Melih Gökçek'in En Yakını Olan Yöneticiyi Görevden Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement