Halcilerden Şahin'e teşekkür

Halcilerle bir araya gelen ALTSO Başkanı Şahin, Türkler Mahallesi’ne yapılacak yeni toptancı halinin temelinin 10 Aralık Cumartesi günü atılacağını belirterek “Bizim önceliğimiz üyelerimizdir. Üyelerimizin istekleri doğrultusunda toptancı hali projesini hazırladık” dedi. Hal komisyoncuları da bugüne kadar Başkan Şahin’e projeye verdiği destek nedeniyle teşekkür ederken, bundan sonraki süreçte de yanlarında olmasını talep ettiler.

Halcilerden Şahin'e teşekkür

Halcilerle bir araya gelen ALTSO Başkanı Şahin, Türkler Mahallesi’ne yapılacak yeni toptancı halinin temelinin 10 Aralık Cumartesi günü atılacağını belirterek “Bizim önceliğimiz üyelerimizdir. Üyelerimizin istekleri doğrultusunda toptancı hali projesini hazırladık” dedi. Hal komisyoncuları da bugüne kadar Başkan Şahin’e projeye verdiği destek nedeniyle teşekkür ederken, bundan sonraki süreçte de yanlarında olmasını talep ettiler.

25 Kasım 2016 Cuma 20:27
Halcilerden Şahin'e teşekkür
Her hafta farklı meslek gurupları ile istişare toplantısı yaparak sektörel konuları masaya yatıran ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, dün de 2. Komite (Sebze ve Meyve Komisyonculuğu, Besicilik, Et ve Et Ürünleri, Zirai İlaç Bayiliği) üyeleriyle bir araya geldi. Türkler Mahallesi’ne yapılacak yeni toptancı halinin temelinin 10 Aralık Cumartesi günü atılacağını belirten Başkan Şahin, “Bizim önceliğimiz üyelerimizdir. Üyelerimizin istekleri doğrultusunda toptancı hali projesini hazırladık. Biz var olan arazide üyelerimizin taleplerini dikkate alarak yaklaşık değeri 1-1,5 milyon TL olan projeyi bedelsiz hazırlattık. Üyelerimiz dükkanların karşılıklı olmasını talep etti bunu da sağladık. Hali Büyükşehir işletsin dediler bunu da yine üyelerimizden aldığımız güç ile Menderes Türel başkanımıza kabul ettirdik. Bundan sonra da yine üyelerimizin yanındayız.” dedi.
ŞAHİN’E TEŞEKKÜR
Hal komisyoncuları da bugüne kadar Başkan Şahin’e projeye verdiği destek nedeniyle teşekkür ederken, bundan sonraki süreçte de yanlarında olmasını talep ettiler. Komisyoncular ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in elini taşın altına koyduğunu ve elinden gelen desteği verdiğini belirtirken, projeye ilişkin bir takım taleplerini de dile getirdiler. Alanya Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen kahvaltılı istişare toplantısına Tarım İlçe Müdürü Mehmet Rüzgâr, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, İŞKUR Müdürü Selami Harman, Hal Müdürü Halit Parlayüksel, ALTSO Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda komite üyesi katıldı.
BAŞKAN ŞAHİN:'ŞEHRİMİZE HİZMET EDİYORUZ'
Konuşmasının başında çalışma prensiplerine ve misyonlarına değinen Başkan Şahin, “Koordineli, uzlaşıcı, birlik ve beraberlik içinde şehrimize hizmet ediyoruz. Bunun için her kurum ile işbirliği yapıyoruz. Alanya Belediyemiz, Büyükşehir Belediyemiz, resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapıyoruz. Ama lokomotifimiz pek tabidir ki Alanya’mızın gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’dur. Kendisine projelerimize verdiği destek, hem Alanya’mıza hem de ülkemize yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür ve şükranlarımı sunarım” dedi.
'EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ ALANYA’MIZIN GURURU MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU”
“Üyelerimizden aldığımız güç ve teveccühü doğru kullanmaya özen gösteriyoruz” diyen ALTSO Başkanı, en büyük avantajlarının da her projede kendilerine öncülük eden Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olduğunun altını bir kez daha çizdi. Çavuşoğlu’nun memleket ve ülke sevdalısı bir siyaset ve hizmet adamı olduğuna dikkat çeken Şahin, “Doğalgaz Projesi, Hal Projesi, Sanayi sitesi Projesi, AKDAĞ; Kriz anında Alanya’mızdaki Rus ve diğer yabancılar ile yaptığımız organizasyonlar ve diğer tüm çalışmalarımızın başarısında Sayın Bakanımızın büyük payı var. Kendisine bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi. Oda olarak tek hedeflerinin hizmet olduğunu da vurgulayan Şahin, “Gerek Ankara’da, gerek ise Alanya ve Antalya’daki yerel idareler ile uyumlu çalışıyoruz. Hizmetin olduğu yerde elimizi taşın altına koymaktan çekinmiyoruz. Tanıtımda da, üyelerimizin beklentilerinin karşılanması noktasında çalışmalarımızı idarecilerimizin desteğini alarak yapıyoruz. Üyelerimizin ve Alanya’mızın menfaatleri ne gerektirirse onu yapmaktan da çekinmiyoruz” diye konuştu.
'TOPTANCI HALİ ALANYA’MIZA HAYIRLI OLSUN'
Türkler Mahallesi’ne yapılacak Yeni Toptancı Hali’nin ihalesinin 11 Ekim 2016 Salı günü Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirildiğini açıklayan Başkan Şahin, “Alanya hal sektör temsilcilerimizin taleplerini dikkate alarak proje hazırlamıştık. Projemiz Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde ihaleye çıktı. Önemli bir virajı daha geçmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Alanya’mıza hayırlı olsun. Projede her ayrıntıya yer verildi. Türkler Mahallesi'nde 160 dönüm arazi üzerine yapılacak proje çok sayıda tesisi içinde barındıracak. İçerisinde sosyal alanlar ile bir de cami olacak. Alanya’mıza hayırlı olsun” dedi. Şahin konuşmasının devamında ALTSO olarak çalışma presiplerinden ve hizmetlerinden bahsetti.
Son Güncelleme: 25.11.2016 20:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81