Halaç Bakımevi Açılışa Hazırlanıyor

Haberler / Güncel

Halaç Bakımevi Açılışa Hazırlanıyor

7 Mayıs 2018’de Emirdağ Belediyesi ve Halaç Ailesi’nin ortaklaşa yapmış olduğu proje kapsamında Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin İncili Mahallesi’nde temel atma töreni gerçekleştirilmişti.

Emirdağ Belediyesi arsa hibesi ile hayırsever Halaç Ailesi tarafından 10 Milyon Liraya mal olacak Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi toplamda 8.226,28 m2’lik arazi üzerine inşa edildi. Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin 3.171,97 m2’lik arazisi geçmiş dönemde Emirdağ Belediyesi tarafından hibe edilmişti. 2018 yılında temeli atılarak yapımına başlanılan Fazlı-Macide Halaç Yaşlı Bakımevin’de sona geliniyor.

MERKEZDE İNCELEMELERDE BULUNDULAR
Birkaç gün önce ilçemiz Kaymakamı Abdüssamed KILIÇ, Belediye Başkanı Serkan KOYUNCU ve ilçemiz Huzurevi Müdürü Mustafa ERTÜRK Halaç ailesi tarafından yapılan ve inşaatı tamamlanan Fazlı-Macide HALAÇ Yaşlı Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundular.

Resmi devir süreci tamamlanan merkezin kısa süre içerisinde faaliyete geçmesi bekleniyor. Emirdağ Belediyesi tarafından yeni
huzurevine giden yolda parke taş döşeme ve kaldırım çalışmalarının ise devam ettiği görüldü.>Emirdağ Gazetesi

  • Okunma: 5222

Yorumlar (0)Yorum Yap