banner388

Hakkari'den acı haber: 2 şehit

Hakkari'nin Çukurca bölgesinde eğitim sırasında kaza meydana geldi. Kazada 2 askerimiz şehit düştü. 

Hakkari'den acı haber: 2 şehit

Hakkari'nin Çukurca bölgesinde eğitim sırasında kaza meydana geldi. Kazada 2 askerimiz şehit düştü. 

16 Ocak 2020 Perşembe 12:42
Hakkari'den acı haber: 2 şehit

Hakkari'de atış eğitimi sırasında yaşanan kazada Mersinli Piyade Sözleşmeli Er Tolga Kaplan ve Zonguldaklı Piyada Sözleşmeli Er Sait Miyanyedi şehit düştü. 

Acı haberi duyuran Milli Savunma Bakanlığı şu ifadelere yer verdi:

"Hakkâri Çukurca bölgesinde 15 Ocak 2020 tarihinde, atış eğitimi esnasında meydana gelen kazada iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlanmıştır."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alican 2020-01-16 13:29:13

Bu kaza degil kasitli duruyor. Askerlerde disiplim duzen bitik. Bizim zamanimizda nizam düzen vardi. Ast üst vardi. Emir demiri keserdi. Şimdi yok emir kanuna uygunmu imiş ne imiş 15 temmuzdan sonra asker üstünün emrini sorgularmiş. Emir tekrari bile suçdur yoksa savaşacak adam bulursunuz ama asker bulamazsiniz. Herşey gibi TSK da bitti. Iki yaptigimiz dron ile övünüyoruz tank yapip motorunu alip övünüyoruz. Herşeyede inaniyoruz kim ne gösterirse yazarsa dogru sanan bir topluluk olduk yazik. Asker şehit olunca öyle eskisi gibi etkide yapmiyor milleti herşeye aliştirdilar...