Hakkari valiliğinden Ambulans haberine açıklama VİDEO

Hakkari valiliğinden Ambulans haberine açıklama VİDEO

Hakkari valiliği, drift yaparken görüntülenen ambulans, şöförü hakkında soruşturma başlatılarak görevden uzaklaştırdığını açıkladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Van'da geçtiğimiz günlerde kameralara yakalanan bir ambulans, kar içinde drift yaparken görüntülendi. Görüntünün bazı yayın organlarında yayımlanmasının ardından harekete geçen Hakkari valiliği yaptığı açıklamayla ambulans şöförünün görevden uzaklaştırdığını bildirdi.

Açıklamada, şöyle denildi: 

   ''Sosyal medyada ve bazı basın yayın organlarında ‘‘’DRİFT YAPMAYAN BİR AMBULANS KALMIŞTI’’ olay başlığıyla yayımlanan habere istinaden yapılan incelemelerde söz konusu Ambulans ve ekibinin Van iline hasta götürdüğü, sevk dönüşünde Ambulansla uygunsuz hareketlerde bulunulduğu tespit edilmiştir. İlgili personel hakkında soruşturma başlatılarak görevden uzaklaştırılmıştır.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum