Hakkari Kızılayı Elazığ ve Malatya için yardım kampanyası başlattı

Hakkari Kızılayı Elazığ ve Malatya için yardım kampanyası başlattı

Kızılay Hakkari Şubesi deprem bölgesi Elazığ ile Malatya'ya yardım kampanyası başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türk Kızılayı Hakkari Şubesi Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremin ardından depremzedeler için yardım kampanyası başlattı.

Dernek binasında basın mensuplarına açıklama yapan Kızılay Şube Başkanı Recep Bozkurt, 24 Ocak tarihinde Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için Hakkari'de yardım kampanyasının startını verdiklerini kampanyanın 31 Ocak tarihine kadar devam edeceğini söyledi.

'Türk Kızılay Hakkari Şubesi olarak depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz' diyen Bozkurt, Kızılay'ın deprem bölgesindeki faaliyetlerini anlattı. 

Türk Kızılay Hakkari Şubesi olarak depremzedelerin acılarını paylaştıklarını ve bir yardım kampanyası başlattıklarını ifade eden Bozkurt, "Bu kapsamda deprem bölgesinde bulunan Koordinasyon Merkezi ile gerçekleştirilen iletişim sonucu acil ihtiyaç duyulan malzemeler, öncelikli olarak ısıtıcı, battaniye, kuru gıda ve hijyen malzemesi olarak belirlenmiştir." dedi. 

Yardım kampanyasının 31 Ocak Cuma gününe kadar ar devam edeceğini ve toplanan yardımların  1 Şubat Cumartesi Günü deprem bölgesine gönderileceğini ifade eden Bozkurt, tüm Hakkari halkına başlattıkları yardım kampanyasına destek verme çağrısı yaptı.

Kızılay'ın kampanyasına katkı sağlamak isteyen vatandaşların Bulak Mahallesi Avukat Muhsin Zeydan Caddesi üzerinde bulunan Bilgin Apartmanına (Defterdarlık yanı) beklediklerini sözlerine ekleyen Bozkurt, dileyen vatandaşların şu numaralardan da dernek ile iletişime geçmesini istedi 

İLETİŞİM: 0438 211 73 11

GSM:: 0545 557 8583-  0530 543 1295

KIZILAY BAĞIŞ İÇİN; ( 10 TL BAĞIŞ İÇİN) DEPREM YAZ 2868 GÖNDER

1-20200127144315.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.