Bosna Hersek'te hakemlere şike operasyonu

Görevlerini kötüye kullandıkları ve organize suç işledikleri iddiasıyla Bosna Hersekli çok sayıda futbol hakemi gözaltına alındı.

Haber; Sporx.com ve AA
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Bosna Hersek'te hakemlere şike operasyonu
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
11 Kasım 2019 15:18
Son güncelleme 11 Kasım 2019 15:36
 Bosna Hersek'in farklı şehirlerinde gerçekleştirilen polis operasyonlarında, şike yaptıkları iddiasıyla çok sayıda futbol hakemi gözaltına alındı.

Bosna Hersek Savcılığının talimatıyla yürütülen ve "VAR" adı verilen operasyonda, görevlerini kötüye kullandıkları, organize suça karıştıkları, para ve hediyeler karşılığında bir tarafın lehine maçın skoruna etki ettikleri iddiasıyla profesyonel hakem ve gözlemcilerin gözaltına alındığı belirtildi.

FEDERASYON BAŞKANI GÖZ ALTINA ALINDI

Bosna Hersek Futbol Federasyonu Başkanı Irfan Duric, Bosna Profesyonel Ceza Kurulu Başkanı Vladimir Dominkovic, Hakem Atama Kurulu üyesi Salem Prolic ve bazı Bosna Hersek Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyeleri de göz altına alındı.

A LİSTESİNDEKİ HAKEMLER ŞİKEYE KARIŞTI

Polis operasyonu neticesinde göz altına alınan hakemlerin bazıları belli oldu. Bosna Futbol Federasyonu'nun A listesinde yer alan hakemleri Ilija Zivkovic, Haris Popzrenovic, Kenan Bajraktarevic, Milos Gigovic ve Zoran Grbic olduğu belirtildi.

 

GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU
Tümü
 Reklam