• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Arzu Erdem; Hakkari'ye geleceğiz"

Hakan Taş

Geçen Salı günü Hakkari heyeti olarak MHP Grup toplantısına iştirak etmiştik. Hepimizi ayrı ayrı isimlerimiz okunarak onure edildik. Ve genel başkan Devlet Bahçeli konuşmasının sonunda Şırnak ve Hakkari’ye verdiği destek sözleriyle meclisi yankılandırdı ve bizi mutlu etti.

Grup toplantısından sonra mecliste MHP Grup Başkanvekilleri Erhan TAN, Erkan AKÇAY, Milletvekilleri Saffet Sancaklı ve Arzu Erdem’i de makamlarında ayrı ayrı ziyaret ederek teşekkür ettik. Ve MHP Genel merkezine de giderek Genel Sekreter İsmet Ataman ile görüştük.

MHP Vekillerini gezerken aslen Malatya’lı ama İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’in bizi çok içten ve samimi karşılaması duygulandırdı. Arzu Erdem, çok yönlü, üretken, başarılı AB uyum komisyonu üyesi ve Türkiye AB karma parlamento komisyonu üyesidir.

Bizi özel toplantı salonuna alan bayan ERDEM, yoğunluğuna aldırış etmeden 1 saat Şırnak ekibiyle birlikte bizi ağırlayarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.

arzu-erdem-hakkarihabertv.jpg

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem samimi ortamda geçen görüşmemizde şu sözleri sarf etti; “Türkiye’nin her karış toprağı bizi için değerlidir.

Şırnak ve Hakkari sınırda bize nöbet tuttukları için daha farklı önem arz ediyor. Sayın genel başkanımız ilk kez bir grup toplantısında metnin dışına çıktı ve Şırnak ile Hakkari’yi sahiplendi. Buda bölge teşkilatlarımıza verdiğimiz değerdir. Haklı ve zorlu mücadelelerinizde hep yanınızda olacağız.”

Arzu Erdem’e “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gelmediği tek yer Hakkari’dir” dediğimde şu yanıtı aldım; “Haklısınız, MHP heyeti olarak bayramdan sonra Şırnak ve Hakkari’ye geleceğiz”…

Bayan Erdem daha sonra bir süre HATSO Başkanı Servet Taş ve İl Başkanı Fatih Özbek ile de görüştü.

MHP temaslarımızda bize rehberlik eden yeni ve genç başkanımız Fatih Özbek’e de teşekkür ediyoruz. Hakkari meselesinde bize başından beri BBP ve CHP gibi sahip çıkarak yalnız bırakmayan MHP’nin tüm yönetim ve mebuslarına da teşekkür ediyor kendilerini Hakkari’de ağırlamaya hazır olduğumuzu belirtiyoruz.

Bu arada MHP İl Başkanlığı hizmet binası bu hafta içinde törenle açılıyor. Şimdiden hayırlı olsun diyoruz.

mhp-m.jpg

Bu yazı toplam 4514 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim