131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

HAKAN ŞİMŞEK: “SOYER, YENİ ŞAKRAN İÇİN SÖZ VERDİ”

3 Aralık 2019, Salı 06:52

     


Aliağa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Şimşek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, Yeni Şakran Mahallesi’nin kanalizasyon projesinin 2020 ortalarında gerçekleştirilmesi için söz verdiğini söyledi.

Aliağa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi Hakan Şimşek, kasım ayı altıncı birleşiminde oy çokluğuyla kabul edilen İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 2020 Mali Yılı Performans Programı hakkında bilgiler verdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yönetiminde gerçekleşen birleşimde İZSU bütçesi 3 Milyar TL olarak onaylanırken Aliağa’nın Yeni Şakran Mahallesi’nin uzun yıllardır ihtiyaç duyduğu kanalizasyon ve arıtma tesisi projesine bütçe kitapçığında yer verilmemesi dikkat çekti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin nisan ayından bugüne yapılan tüm toplantılarında Yeni Şakran Mahallesi’nin kanalizasyon ve arıtma tesisi ihtiyacını ısrarla gündeme getirdiğini belirten Hakan Şimşek, kanalizasyon projesinin kitapçıkta yer almadığını ancak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 2020 ortalarında projeyi gerçekleştirmek için söz verdiğini ifade etti.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler