Haberler

Hakan Çalhanoğlu: Zlatan Ibrahimovic, İbrahim Tatlıses'i çok seviyor

Güncelleme:

Milan forması giyen milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu, "Ibrahimovic Türk müzikleri dinliyor. Eskilerden, Türk şarkıları dinliyor. İbrahim Tatlıses'i çok seviyor. Çok enteresan bir şey" açıklamasında bulundu.

Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.Ibrahimovic ile ilgili konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Onunla çok iyi anlaşıyoruz. Belki görmüşsünüzdür. Türkleri çok sevdiğini söylemiştim. Saha içinde ve dışında çok iyi anlaşıyoruz. Tecrübeli bir oyuncu. Buraya geldiğinden bu yana kaybetmedik. Katkısı çok büyük. İnşallah kaybetmemeye devam ederiz." dedi.

"ZLATAN TÜRKÇE KELİMELER KULLANIYOR"

Milli oyuncu,"Zlatan ile dışarıda da bir dostluğum var' desem kimse inanmayacak. Bazen kahve içiyoruz. Türkçe kelimeler de kullanıyor. Türk müzikleri dinliyor. Nasılsın, napıyosun diyor. Eskilerden, Türk şarkıları dinliyor. İbrahim Tatlıses'i çok seviyor. Çok enteresan bir şey" diye konuştu.

Hakan Çalhanoğlu: Zlatan Ibrahimovic, İbrahim Tatlıses'i çok seviyor

Ünlü futbolcu Kevin Prince Boateng de yıllar önce İbrahim Tatlıses'in "Bitanem" şarkısını dinlediği görüntüleri Instagram hesabından paylaşmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Tatlıses Hakan Çalhanoğlu Milan Haberler

500

Yorumlar (5)

Ezel:

Aman bizi sevmesin. Çok iyi bir topçu olabilir ama karakter olmazsa bizim için bir önemi yok.

10
27
yanıtYanıtla
fckingg fb:

karakter deyince bir duracaksın - Emre Beleşoğlu

yanıt20
yanıt17
Yaw Hehe:

Tamam Yarim Beyinli ibisko TatssizSesi Bütün Dünya Dinliyor

7
21
yanıtYanıtla
ahmet:

aslı Türk olduğu için.

3
1
yanıtYanıtla
gri:

İbrahimovicin babası bosnalı osmanlıdan türkte olabilir adam gizliyordur belki

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title