• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Hainlerin Ok Attığı Yere Ok Atmamak

25 Nisan 2018
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

Bilgileriyle, becerileriyle, görgüleriyle, tecrübeleriyle ve bütün bunların ötesinde vicdanlarıyla, dertleri millet ve devlet olmayan kirli ve çirkin bir tiyatro seyrediyoruz.

Gerçi CHP adlı örgütün bildiği tek şey kirli ve çirkin bir siyaset izlemektir ve kazançlarını da bu yolla elde etmektedirler.

CHP’nin siyasi tarihini öyle derinlemesine değil, yüzeysel olarak inceleyen her okumuş yazmış insanımız bu hakikati görebilir.

CHP’nin kayığına binerek; kurtuluşu çirkinliklerde, kirliliklerde arayanlara “pes” demenin dışında bir sözün harflerine yazık olur.

Çünkü siyasetsizlikleri sebebiyle devlet geleneğinden ve millet değerlerinden öylesine uzaklar ki, kumandaları dış istihbarat örgütlerinin eline geçmiş durumdadır.

Kendi hallerini tespit edemeyecek ve göremeyecek kadar kin ve öfke yükünü sırtlamış kimselere, “Allah yardım etsin, ıslah etsin duası” bile kinlerini artırır.

Böylelerinin inkârının önünde hiçbir hayır dua ve söz duramaz! Aksine inatlarını, ihanetlerini daha da güçlendirir.

En doğrusu şerlerinden kaçmak, etraflarında bulunmamaktır. Allah’a sığınarak, bunların ve destekçilerinin ok attığı yerlere ok atmamaya dikkat etmek kâfidir.

…………………

Herkesin bildiğinden emin olduğumuz şeyleri tekrar etmemeli ama şu hususun altını bir kere daha çizmek icap eder.

Türkiye’miz bir dünya devletidir.

Ne İngiliz’in ne Amerika’nın ne de diğer Avrupa Devletlerinin kimi zaman okşayarak, kimi zaman tokatlayarak istediği gibi at koşturduğu bir coğrafya ve devlet değiliz artık.

Savunma sanayii başta olmak üzere, kendi kendine yetecek sanayisini geliştirmiş, yüz yıllık keçeleşmiş; ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel meselelerini çözerek; yerli ve milli bir devlet olmanın yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

İşte bu yüzden önümüzdeki seçimlerde “Cumhur ittifakının” karşısında sadece siyaseti çirkinleştiren ve kirletenler bulunmamaktadır.

ABD’nin, İngiltere’nin, Fransa’nın ve bilumum diğer AB ülkelerinin bütçeleriyle birlikte istihbarat örgütleri harıl harıl çalışmaktadır.

Sosyal medya terörünün öncüleri ve sahipleri olan; “Facebook” “Twitter” “Whatsapp” ve benzeri araçların yöneticileri de “Cumhur ittifakına” karşı mücadele halindedirler.

Bu sebeple; devlet-millet bütünleşmesine karşı cephe alan tüm şer cephelerin ok attığı yerlere dikkat edip, tuzaklara düşmemelidir.

……………….

Ezcümle:

Haçlı Batı’nın devletimize ve milletimize hükmetme devri bitmiştir.

Türkiye olarak Batı’nın ve içimizdeki Batıcıların rotasından çıkmış, kendi yerli ve milli rotasına girmiştir.

Bu rota ne Haçlıların ne de malum kirli ve çirkin siyasetçilerin çizdiği rota değil, milletimizin çizdiği rotadır.

Devlet-millet kavramında erimiş ve bütünleşmiş bir milletiz artık.

Avrupa ve ABD kapılarında “Beli bükük dilenen bir devlet değil”, onların ve içimizdekilerin “ihanetlerine direnen bir devlet ve milletiz”.

Siyaseti bu kadar çirkinleştiren ve kirletenleri ne tarih ne de halkımız affedecektir. Haçlılara sırt vererek, Hilal’i bu topraklardan kaldıramayacaklardır.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23