Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesi’nde hakim ve savcı lojmanlarının yakınında gerçekleşen patlamayla ilgili kınama mesajı yayımlayan Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak, vatan hainlerinin hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaklarını bu milletin birlik ve beraberliğine engel olamayacaklarını dile getirdi.
Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesi’nde hâkim ve savcı lojmanlarının yakınında gerçekleşen patlamayla ilgili kınama mesajı yayımlayan Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak, vatan hainlerinin hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaklarını bu milletin birlik ve beraberliğine engel olamayacaklarını dile getirdi.
Sarak açıklamasına şöyle devam etti; “Şanlıurfa Viranşehir'de gerçekleşen insanlık ve medeniyetten nasibini almamış hain terör saldırısında bir yavrumuzun hayatını kaybettiğini içimiz yanarak öğrenmiş bulunuyorum.

Kendi amaçsız ve mesnetsiz kavgalarına dünyaya umut ve mutlulukla bakan bebek sayılabilecek günahsız yavruyu alet eden bu vicdansızlığı lanetliyorum.

İnsanlığın bittiği bu saldırıda hayatını kaybeden yavrumuza Allah'tan rahmet acılı ailesine ve tüm milletimize başsağlığı dilerim. Yaralanan vatandaşlarımızın en kısa sürede sağlıklarına kavuşmaları en büyük dileğimdir" dedi.