Haftanın En Dikkat Çeken 5 Ücretsiz Android Oyunu

52
35
10
7
6
Android işletim sistemine sahip akıllı telefon kullanıcıları için 5 oyunluk taze bir öneri listesi hazırladık. Haftalık oyun tavsiyeleri listemize hoş geldiniz.

Artık her hafta oyun ve uygulama tavsiyelerimizle akıllı telefon kullanıcılarını seçim derdinden kurtaracak ve yeni özellikleri keşfetmenizi, teknolojiyi deneyimlemenizi sağlayacağız.

Bu liste sürekli güncellenmektedir, dilerseniz tarayıcınızda ya da Webtekno mobil uygulamamızda favorilerinize kaydedebilirsiniz. Ayrıca, yılın en iyi Android oyunları listemize de göz atabilirsiniz.

Kelime Gezmece:

Bulmaca oyunlarını seviyorsanız ve yaratıcı bir kelime bulmaca oyunu arıyorsanız bu oyun tam size göre. Oyunda belirli şekillerle dizilmiş boşlukları, elinizdeki harflerle uygun kelimeler oluşturarak doldurmaya çalışıyorsunuz.

Kurtadam:

kurtadam

Partilerde oynadığız 'Vampir Kim?' ya da buradaki adıyla 'Kurtadam' oyunun bir mobil uyarlaması olan bu oyunda belirli roller bulunuyor. Mensup olduğunuz kategorideki rolü elinizden geldiği şekilde oynayıp oyunu kazanmaya çalışıyorsunuz. Rolünüzün detaylı açıklaması her oyun başında belirtiliyor ve diğer oyuncularla aynı anda çevrimiçi olarak oynuyorsunuz.

Space Marshals 2:

Space Marshals 2, telefonunuz çevrimdışıyken bile erişebileceğiniz hikâyeli bir aksiyon oyunu ve üstelik ücretsiz. Oyunda bir uzay gemisinde mahsur kalmış Burton’u yönetiyorsunuz ve bölümleri ya gizlilikle ya da aksiyonla geçmeye çalışıyorsunuz.

Gears POP:

Eğer Gears of War hayranıysanız ve strateji oyunlarını da seviyorsanız, Gears POP tam size göre bir oyun. Oyunda Clash Royale mantığında Gears of War karakterlerinizi taktiksel olarak savaştırıyorsunuz.

Dota Underlords:

dota underlords

Son zamanlarda özellikle League of Legends Taktik Savaşları ile popülaritesi artan Auto Chess oyun türü, asıl olarak Dota'dan çıkmıştı. Eğer dilerseniz bilgisayarınızda oynadığınız Dota Underlords'u mobil cihazınızda da oynayabiliyorsunuz. Bu oyunu listeye eklememizin sebebi ise bazı okurlarımızın bilmeme ihtimaline karşın :)

Android cihazlar için haftalık oyun listemizin sonuna geldik. Önümüzdeki hafta görüşmek üzere :)

52
35
10
7
6
Emoji İle Tepki Ver
52
35
10
7
6