Haftalar bir bir tükendi!

19 Ekim 2016 09:44
A
a
Sütiş Eskişehir

          Tarihinde birçok ilklere imza atan Eskişehirspor un büyük taraftarı, yine muhteşem bir projenin altına imza atarak Ülke gündemine oturmuş oldu.”Hatıra Bilet projesi”Dünya da eşi ve benzeri olmayan bu önemli proje kapsamında bastırılan 26.000 bin bilet, Eskişehirspor için son derece önem arz eden Giresun spor müsabakası öncesinde, Projeye destek veren kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketleri verilerek onure edildiler. Es Tv. den canlı olarak yayınlanan bu etkinlik sadece ülkemizde değil, Avrupa’nın ve Dünyanın birçok ülkesindeki Eskişehirspor sevdalılarına ulaştırılmış oldu.

        Evet, Eskişehirspor için kazanmaktan başka hiçbir neticenin tatminkâr olmadığı Giresunspor karşılaşmasının kazanılması son derece önemliydi. Neticesinde çok iyi futbol beklentisinden ziyade tabela da kazanan tarafın Eskişehirspor olması gerekiyordu ki! Öyle de oldu.

     Sezon başından bu yana hep şunu dile getirdim. Eskişehirspor un takım olma ve takım oyununu sahada sergileyebilmesi için 6-7 haftaya ihtiyacı var. Bu haftalar bir bir tükendi. Peki! Takım olma ve takım oyunu ne kadar yapılabildi. Asıl sorgulamamız gereken en büyük sorun bu kanısındayım.

   Kırmızı Şimşekler Ligde oynamış olduğu maçlar sonucunda,3.galibiyet,4 beraberlik ve 13.puanla namaglûp olarak 5.sırada. Yani liderle arasındaki puan farkı sadece 3.

   İşin özü şu..Eskişehirspor 7 haftalık periyotta çok iyi futbol oynamamasına rağmen,namaglup ve ligin zirvesine ortak bir durumda.İşte tam da bu durumu,ligin ilk haftasından bu yana dile getiriyorum.Üst düzeyde oynamamasına rağmen zirvede olan bir takımın,İyi futbol oynayarak neler yapabileceğini varın siz düşünün.

   Eskişehirspor un futbolcu profili, şu ana kadar oynamış oldukları maçlarda göstermiş oldukları performansla kıyaslanmayacak kadar tezat bir durumu bizlere göstermektedir. Bireysel anlamda TFF.1.Ligin üstünde olan futbolcuların takım oyunu yönünden de ciddi anlamda sorumluluk almaları gerekir diye düşünüyorum.

    Alpay Hoca, karakterli ve bir o kadar da zor bir futbolcu topluluğuyla çalışıyor. İşi kolay değil, hele hele beklentilerin tavan yaptığı bir camiada çalışmak çok zordur. Ancak şartlar ne olursa olsun, Eskişehirspor camiası tarafından çok sevilen Alpay hocanın başarılı olmasını can-i gönülden isteyen benim gibi binlerce Kırmızı şimşek taraftarları var.

    Eskişehirspor 4.haftalık zorlu bir periyoda giriyor. Önce deplasmanda Göztepe, ardından İçerde Bandırma, deplasmanda Adana Demirspor ve içerde Yeni Malatyaspor ile oynayacak. Tek temennim ve tek ümidim, Kaybedilmeyecek kadar önemli olan bu 4.haftalık maç trafiğinin kazananın Eskişehirspor’umuz olur.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi