Görüş Bildir
Haberler
Habertürk Sunucusu Ersoy'dan 'Musakka' Açıklaması: 'Kurgu ve Algı Yok'

etiket Habertürk Sunucusu Ersoy'dan 'Musakka' Açıklaması: 'Kurgu ve Algı Yok'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, belediye çalışanlarıyla arasında geçen yemek diyaloğunun kurgu olduğu yönündeki iddialara karşı dikkat çeken bir açıklama geldi. Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Nedir Ne Değildir' programını sunan gazeteci Mehmet Akif Ersoy, büyükşehir belediyesinde çalışan bir arkadaşından bilgi edindiğini belirterek 'Orada bir kurgu ve algı yok' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun itirazların ardından mazbatasını alarak göreve başlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni görevinin ilk gününde belediye personeliyle tanışmış, mutfak bölümünde ise ilginç bir diyalog yaşanmıştı. Menüde ne olduğunu soran İmamoğlu'na 'Musakka var. Sizin için de antrikot'' yanıtı verilmiş, İmamoğlu da 'Birine musakka, birine antrikot olmaz. Aynı olacak' diyerek menülerin eşitlenmesi talimatını vermişti.

Başkan İmamoğlu bu çıkışı ile sosyal medyada büyük beğeni toplarken, hükümete yakın medyada ise olayın kurmaca olduğu öne sürüldü. Söz konusu iddialar Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Nedir Ne Değildir' programında da dile getirildi. Programın sunucusu Mehmet Akif Ersoy, programın konuklarından Avukat Mehmet Sarı'nın iddiasına yanıt verdi. Ersoy, İBB'nin özel kaleminde çalışan bir arkadaşından olayın nasıl gerçekleştiğine ilişkin bilgi aldığını ifade ederek, 'kurgu' iddialarını yalanladı. Ersoy, şunları söyledi:

"İmamoğlu'na hakkını teslim edeyim" 📹

'Sayın İmamoğlu'na hakkını ben de teslim edeyim, az önce İBB Özel Kalem'de çalışan bir arkadaşım bilgileri gönderdi. Yanındaki personelin de ismini soy ismini ve fotoğrafını gönderdi. Videodaki görüntülerin tamamı bende var. Soruyu sorduğu kişi İBB Özel Kalemi'nin mutfağında çalışan, daha önce de belediyede olan bir personel. Beylikdüzü'nden gelen değil. Yanındaki diğer kişi Beylikdüzü Belediyesi'nin özel kaleminde mutfakta çalışan arkadaş. Orada bir kurgu ve algı yok, zira menüyü de gönderdiler, hakikaten musakka ve armut vesair yazıyor. Dolayısıyla bu mesele de sizin düşündüğünüz gibi bir mesele değilmiş, burada hakkını vermiş olayım.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
621
175
33
14
10
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melis Ulusoy

imamoğlu olması gerekeni yapıyor. ama ayrımcılığa okadar alışmışız ki bunu insanlar kurgu olarak algılıyor.

Sezer Das

Türkiye'nin böyle bi adama çok ihtiyacı var. Henüz geç değil... Umarım bozmaz kendini.

sedaacaliskann

Gemiyi ilk terk eden Habertürk mü oldu yani:))))