Gündem

Haberin asıl kahramanları sizlersiniz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle ulusal ve yerel basın kuruluşlarında çalışan gazetecileri ağırlayan Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer: “Kamuoyunun habere ulaşmasında asıl kahramanlar sizlersiniz.”

BASINA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarını ağırladı. Borsa binasında gazetecilerle kahvaltıda buluşan Sümer, şehrin gündemini oluşturan konular hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Sümer yaptığı konuşmada, “Kamuoyunun doğru ve sağlıklı haber almasında basına büyük görev düşmektedir. Gazetecilerin ne zor şartlar altında halkımızı bilgilendirmek için çalıştıklarının farkındayız. Kamuoyunun hızlı, sağlıklı haber alabilmesi ve olaylara değişik açılardan bakabilmesinde basının rolü çok büyüktür.”dedi.

ZOR VE MEŞAKKATLİ BİR GÖREV

Konuşmalarının devamında gazetecilerin son derece zor bire görevi icra ettiğini ifade eden Sümer, “Gece-gündüz demeden, her iklim şartında halkı bilgilendirmek adına haber peşinde olan gazeteciler, son derece zor ve meşakkatli bir görevi icra etmektedirler. Her türlü fikrin özgürce tartışılması ve her düşüncenin kamuoyuna aktarılmasında basın önemli görev üstleniyor. Kamuoyunun habere ulaşmasında asıl kahramanlar sizlersiniz.”dedi.

GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Gazetecileri kutlayan Sümer, “Basın çalışanlarımızın prensipli ve tarafsız yayıncılık anlayışı içerisinde yerine getirdikleri bu önemli görevleri için teşekkür eder, tüm basın çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım.”dedi. Sümer, ayrıca yakın dönemde vefat eden gazetecilere rahmet ailelerine ise sabır diledi. Sümer, kahvaltı sonunda gazetecilere çeşitli hediyeler verdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x