14. Yüzyıldan beri böyle zulüm görmemişti!

Artık Bayburt'ta bir klasik haline gelen tarih ve doğa katliamı, Korgan Köprüsü çevresinde yapılan "Aile Piknik Alanı" çalışması ile zirve yaptı!

14. Yüzyıldan beri böyle zulüm görmemişti!
Bayburt Postası - Artık Bayburt'ta bir klasik haline gelen tarih ve doğa katliamı, Korgan Köprüsü çevresinde yapılan "Aile Piknik Alanı" çalışması ile zirve yaptı! Finansmanı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sağlanan ve tabelasında "Akşar Belediyesi Tarihi Korgan Köprüsü Aile Piknik Alanı" yazan proje, tarihi mirasa saygısızlığın en özel örneklerinden biri olma yolunda ilerliyor!

Daha önce Bayburt Postası'nda yer alan "Bozkırın ortasında yalnız Selçuklu" haberimizin yanlış anlaşıldığını düşünerek, Korgan Köprüsü'nden özür diliyoruz!

Ve sözün bittiği yere;
Tarihi Korgan Köprüsü'nün çevresinde olup bitene götürüyoruz sizleri...

Fotoğraflar: Zeynel Abidin Öztürk
İşte, tarihi mirasın son hali...


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ülkü Koçan 9 yıl önce

Evet maalesef... tarih katlediliyor.. ve bizler buna duyarsız kalıyoruz... Sonra çıkıp alanlarda bir tarih ve kültür şehri olduğumuzdan bahsediyoruz.. bir tezatlık yokmu sizcede... Bu konuda görevlilerin daha duyarlı olması temennimdir... Bizler bu konu ile ilgili üzerimize düşen ne ise yaparız... Hazırız...

Avatar
Mustafa 9 yıl önce

Türkiyede sadece tarih değil ahlak insanlık vicdan kardeşlik hukuk ve adalette katlediliyor

Avatar
sakıp 7 yıl önce

Bence piknik alaninin bir zarari olmaz tabi piknik yapan insanlar atiklarini oralara atmadikca ayrica koprunun tarihi denecek yanida kalmamis yinede muhtesem bir piknik alani emegi gecenlere tesekkur.