Sonradan girenler, 5 dakikada çevirdi!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 23. Hafta karşılaşmasından galibiyetle ayrılmayı başardı.

Sonradan girenler, 5 dakikada çevirdi!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 23. Hafta karşılaşmasından galibiyetle ayrılmayı başardı. Gençosman Stadı’nda Etimesgut Belediyespor’u ağırlayan temsilcimiz 0-0 devam eden karşılaşmayı oyuna sonradan girenlerle çevirdi. Bayburt Grup’un 2-0 kazandığı maçın golleri 5 dakika içinde geldi. Maçın gollerini 71’de Hayri Mert Yomralıoğlu, 77’de Emre Özivgen kaydetti.



Hatay Bölgesi hakemlerinden Sefa Duran'ın yönettiği maç saat 13.00'te başladı. Gençosman Stadyumu'nu dolduran taraftarların yoğun desteğiyle maça başlayan Bayburt Grup, ilk 45 dakikada tek bir pozisyona dahi giremedi. İlk yarıda temsilcimize oranla daha etkili bir futbol sergileyen Etimesgutspor, Murat Can Bölükbaşı ile girdiği iki net pozisyondan yararlanamadı. İlk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısına da ilk yarıdaki gibi vasat bir futbolla başlayan temsilcimiz taraftardan tepki gördü. Gol yollarından uzak orta saha mücadelesi ile geçen maçta ilk gol takımın en genç oyuncusundan geldi. 70. dakikada Orçun Selduman'ın yerine oyuna dahil olan 20 yaşındaki Hayri Mert Yomralıoğlu oyuna girdikten 2 dakika sonra temsilcimizi 1-0 öne geçiren golü attı. Sol taraftan yapılan ortada topa iyi yükselen Hayri Mert Yomralıoğlu düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu.

Golün ardından oyunu rakip sahaya yıkan temsilcimiz ilk golün sevincinin henüz yaşandığı dakikalarda 2. golü de buldu. 77. dakikada ceza sahası dışında Yener Demirci'nin kullandığı serbest vuruşta top üst direğe çarpıp geri döndü. Direkten dönen topu tamamlayan, ikinci yarıda Gökhan Özkan'ın yerine oyuna dahil olan Emre Özivgen oldu. Maç Bayburt Grup'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Gençosman Fatih Tekke'yi ağırladı

Öte yandan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ve yöneticilerin izlediği maçı Milli Takım altyapı sorumlusu Fatih Tekke de izledi. Taraftarların tezahüratlarla ilgi gösterdiği Fatih Tekke'yle bazı taraftarlar da fotoğraf çektirdi.

Gençosman Stadı / 13.00
Hakemler: Sefa Duman, Mehmet Ildırı, Mahmut Gülle

Bayburt Grup Özel İdare: Metehan Erdem, Süleyman Altuntaş, Coşkun Kılıç, Yener Demirci, Erçin Ilgaz, Ahmet Kaan Ergün, Tahir Türker, Gökhan Özkan, Hüseyin Emre Durmuş, Orçun Selduman, İbrahim Kongur

Etimesgut Belediyespor: Mert Göktepe, İsmail Hacıhafızoğlu, Sedat Dağ, Tugay Kırcalı, Rıdvan Kaval, Mehmet Kahvecioğlu, Birkan Kanber, Furkan Safi, Murat Hacıoğlu, Murat Can Bölükbaşı, Muhammet Haşim Çoban 

GOLLER: DK. 72’ Hayri Mert Yomralıoğlu, DK. 77’ Emre Özivgen

23. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Ayvalıkgücü Belediyespor - Balçova Yaşamspor: 2 - 0
İstanbul Güngörenspor - Orhangazispor: 0 - 1
Anadolu Üsküdar 1908 - Sandıklıspor: 2 - 0
Kahramanmaraş BBSK - Beylerbeyi: 2 - 1
Ankara Demirspor - Van BBSK:     2 - 1
Erzin Belediyespor - Kayseri Şekerspor: 0 - 0
Silivrispor - Sakaryaspor: 2 - 1
Bayburt Grup Özel İdare - Etimesgut Belediyespor: 2 - 0
BB Erzurumspor - Bergama Belediyespor: 3 – 2





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan sancaktaroğlu 9 yıl önce

cok değerli 3 puan alındı ancak futbol istenılen seviyede değil oyucularda kupada oynanan buyuk maçlar sonrası ıstek ve hırs azalmış takım yorgun bitkin vazıyette..gokhan özelllıkle formsuz oluşu hücum etkiliğinde yetersiz kalıyoruz kapanan takımlarda kazımında gönderilmesi sonrası oyuncu eksiltebılen defansı bozacak kimse kalmadı ve bunun neticesinde gol pozisyona uretmekte zorlanıyoruz..son olarak bahattın hoca şunu denemeli bence Etimesgut maçında golu atan emre özivegeni orcunla beraber oynatırsa verim alabıllr..

Avatar
david 9 yıl önce

takım iyi maşallah süleyman erçin yunusemre nin gölgesinde oynuyorsun coşkun ollar yokke oyna adamı kaçırdın azkalsın gol oldu hocayı tebrik ederim değişiklikler iyiydi daha iyi günlere