0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Eylül 2020 Cuma 09:06:00 - Güncelleme:18 Eylül 2020 Cuma 09:06:00

Polis, Adana'da kaldırıma araç park eden ve engelli vatandaşın geçmesine engel olan araç sürücüsüne cezayı yazdı

Kaynak: Akşam

ABONE OL

Adana'da kaldırıma park eden araç engelli vatandaşın geçişine engel olunca imdadına polis yetişti. Vatandaşı karşıya geçiren polis, araç sahibine de cezayı yazıp görüntüleri araç sahibine izleterek utandırdı.

Adana'da tekerlekli sandalyesiyle kaldırımdan giden engelli H.G., yaya geçidine park edilen araç yüzünden yoluna devam edemedi. Trafik polisi önce engelli vatandaşı yolun karşısına geçirdi, sonra da araca ceza yazdı. O anların görüntüsünü de araç sahibine izlettirip utandırdı.

Adana'nın Seyhan İlçesi Atatürk Caddesi'ndeki yaya geçidine bir kadının aracını park ettiği ihbarında bulunuldu. İhbar üzerine olay yerine giden trafik polisi, araca ceza yazarak çekici çağırdı. Bu sırada yaya geçidinden geçmekte zorlanan engelli H.G.'ye, trafik polisleri yardım etti. Polis memuru Abdullah Göçer, H.G.'yi kaldırımdan dikkatlice indirdi.

VATANDAŞLAR GÖRÜNTÜLEDİ

Diğer polis trafiği keserek H.G.'nin caddeden geçmesine yardımcı oldu. Bu anlar bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Bir süre sonra olay yerine gelen araç sürücüsü S.K.'ye görüntüler izletilerek engellinin yaşadığı zorluk gösterildi. Üzüntü yaşayan S.K., bin 800 lira trafik cezası yazılmasının ardından olay yerinden ayrıldı.

Etiketler : engelli vatandaş kaldırım park trafik polisi ceza
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX