Takip Et

SON DAKİKA

Çine trafiğinde yeni uygulamalar geliyor

20 Şubat 2020, Perşembe 16:58

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer önderliğinde toplanan Trafik, Yol ve Şehircilik Komisyonu ilçe merkezinde uygulamayı düşündüğü çalışma raporunu Mart ayı meclis toplantısında görüşülmek üzere hazırladı.

Çine Belediyesi Trafik, Yol ve Şehircilik Komisyonu Belediye Toplantı Salonunda Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer başkanlığında toplandı. Komisyon üyeleri Semra Eroğlu, Özden Okumuş, Hasan Yörük, Mehmet Yavaş, Burhan Kandemir, Efraim Çayır birlikte Mart ayı belediye meclisinde oylamaya sunulacak olan trafik düzenleme maddelerini belirledi. Komisyon, eski hamam sokağı, Atatürk Caddesi ve Namık Gedik Caddesi'nde sıfır işgaliye uygulanmasını düşündükleri noktaları kararlaştırdı.

OTOPARK DÜZENLEMESİ GÜNDEMDE

Taksi Durağı Meydanındaki otoparkın yeniden düzenlenmesine daha uygun bir otopark için çalışma başlatılmasına karar verildi. Ayrıca Çine Kapalı Pazar Yeri'ne sadece binek araçların otoparkına izin verilmesi, yük ve yolcu taşımacılığında kullanılan araçların ise eski itfaiye alanına park edilmesi uygun görüldü. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, komisyonda alınan kararların Mart ayı meclis toplantısında görüşüleceğini ve meclisin çoğunluğunun onayını alması ile birlikte çalışmaların başlatılacağını ifade etti. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler