Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 13.12.2019 21:14
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş tarafınan yapılan ortak açıklamada Türker İnanoğlu’nun yaptırdığı iletişim fakültesine isminin verilmeyeceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Ünal ve Güneş tarafından yapılan ortak açıklamada, yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu tarafından Safranbolu ilçesinde yapımına başlanan iletişim fakültesine isminin verilmesine YÖK’ün engel olduğu açıklamalarının doğru olmadığı belirtildi.
Açıklamada şunlar kaydedildi:
“‘Safranbolu’lu hemşehrimiz; Bay sinema lakabıyla Türk Sineması’nın ünlü isimlerinin başında gelen Türker İnanoğlu’nun Safranbolu ilçemize yaptırmakta olduğu iletişim fakültesine isminin verilmesi ile ilgili konuyu Yök Başkanlığına ilettik.

Sayın Türker İnanoğlu, Safranbolu ilçemizin ve Karabük ilimizin önemli bir şahsiyeti ve de değeridir. Yök Başkanlığı ile yaptığımız görüşme neticesinde, Sayın İnanoğlu’nun yaptırmakta olduğu binaya Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi ismi verilecektir. Bunun yanında, bina tamamlandığında bina içerisinde Türker İnanoğlu müzesinin kurulması ve Türker İnanoğlu Araştırma Merkezi kurulmasıda gündemimizde bulunmaktadır.

Bu vesile ile öncelikle SayınTürker İnanoğlu’na ilçemize kazandıracağı Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi için halkımız adına çok teşekkür ediyor, şahsına sağlık ve afiyet diliyoruz.”

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Niksar ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı yapıldı.

Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen başkanlığında Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda encümen üye seçimi yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından toplantı gündemindeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıya Kaymakam Çeçen'in yanı sıra İl Genel Meclisi üyeleri ve muhtarlar katıldı.

İl Genel Meclisi üyeliklerine, Mustafa Erarslan, Tahin Çavuş ile Yeşilyaka muhtarı Mehmet Akar ve Sarıyazı köyü Muhtarı Akif Köksal seçildi.