Gebze ve Çayırova’da 'trafik' konuşuldu!

Gebze 18.07.2019 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze ve Çayırova’da 'trafik' konuşuldu!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında 2019 Yılı İlk 6 Aylık Trafik Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında 2019 Yılı İlk 6 Aylık Trafik Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıya Gebze İlçe Emniyet Müdürü, Jandarma Komutan Vekili, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UKOME personelleri, Gebze Belediyesi Zabıta Memurları, Gebze Yazı İşleri Müdürü katıldı. Toplantıda 6 Aylık değerlendirme toplantısında alınması gereken trafik önlemleri ve yapılması gereken çalışmalar hakkında konuşuldu. Toplantıya katılan kurumlar tarafından yapılan çalışmalar incelendi, görüşler belirtildi. Kaymakam Güler Gebze Halkı için en güvenli ve en sağlıklı trafik hizmetlerinin verilmesi konusunda kurum müdürlerine talimatlarda bulundu.     TALİMATLAR VERİKDİ Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen'in başkanlığında da 2019 Yılı İlk 6 Aylık Trafik Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ile Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Erhan Gümüş katıldı. Değerlendirme toplantısında alınması gereken trafik önlemleri ve yapılması gereken çalışmalar hakkında görüşler belirtilerek Kaymakam Gözen tarafından güvenli trafik hizmetlerinin verilmesi konusunda kurum müdürlerine talimatlar verildi.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında 2019 Yılı İlk 6 Aylık Trafik Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında 2019 Yılı İlk 6 Aylık Trafik Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıya Gebze İlçe Emniyet Müdürü, Jandarma Komutan Vekili, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UKOME personelleri, Gebze Belediyesi Zabıta Memurları, Gebze Yazı İşleri Müdürü katıldı. Toplantıda 6 Aylık değerlendirme toplantısında alınması gereken trafik önlemleri ve yapılması gereken çalışmalar hakkında konuşuldu. Toplantıya katılan kurumlar tarafından yapılan çalışmalar incelendi, görüşler belirtildi. Kaymakam Güler Gebze Halkı için en güvenli ve en sağlıklı trafik hizmetlerinin verilmesi konusunda kurum müdürlerine talimatlarda bulundu.

 

 

TALİMATLAR VERİKDİ

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen'in başkanlığında da 2019 Yılı İlk 6 Aylık Trafik Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ile Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Erhan Gümüş katıldı. Değerlendirme toplantısında alınması gereken trafik önlemleri ve yapılması gereken çalışmalar hakkında görüşler belirtilerek Kaymakam Gözen tarafından güvenli trafik hizmetlerinin verilmesi konusunda kurum müdürlerine talimatlar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.