SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Lille Yusuf Yazıcı ile 4 yıllık anlaşma sağladı

Lille Yusuf Yazıcı ile 4 yıllık anlaşma sağladı

Karadeniz Özel

26 Haziran 2019 Çarşamba - 13:03




Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun ‘Satmıyoruz’ açıklamasına karşın Lille, Yusuf Yazıcı’nın peşini bırakmıyor. Fransız medyasında yer alan iddiaya göre; bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olan Lille Kulübü Yusuf’u ikna etti ve prensip anlaşması yaptı





// Karadeniz Özel // Osman BAŞKIR // Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Avrupa devlerinin kıskacında olan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür için ‘Satmayacağız’ açıklaması yaptı. Ağaoğlu’nun bu kararlı tutumuna rağmen bordo-mavili takımın iki yeteneğiyle ilgili transfer haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Fransa basınında yer alan habere göre, bir süredir Yusuf Yazıcı’nın peşinde olan Lille kulübü, 22 yaşındaki genç yıldızla anlaşma sağladı. Haberin devamında, ‘Yusuf ile yıllık 800 bin Euro’dan 4 yıllık anlaşıldı. Taraflar kendi aralarında ön protokol yaptı’ denildi. Fransa’dan böylesine iddialı haberler gelirken bu gelişme Trabzonspor cephesinden doğrulanmadı.

15 MİLYON EURO VERSİNLER YUSUF’U ALSINLAR

Dedik ya, ‘Yusuf Yazıcı ile ilgili haberlerin ardı arkası kesilmiyor’ diye. İşte şimdi de bordo-mavili kulislerde bu iddia dilden dile dolaşıyor. İddiaya göre, daha önce Yusuf Yazıcı’nın satılmasına şiddetle karşı çıkan başkan Ahmet Ağaoğlu bu kez yumuşadı. Kulislerdeki söylentiye göre, Başkan, yakın çevresine, “Çocuğun kafasını allak bullak ettiler. Gitmek istediği haberleri de bana geliyor. Lille 15 milyon Euro’ya çıkarsa Yusuf’un transferine izin veririm” dedi.







 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap