Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 24.06.2019 23:55
Paylaş:
A+ A-

Karabük Organize Sanayi Bölgesi (KARORSAN) Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Fuat Gürel Başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Vali Fuat Gürel ile Yönetim Kurulu üyeleri İlhan Özçelik, Cenk Gedikoğlu ve Muharrem Yunus Çelik ile KARORSAN Bölge Müdürü Alper Tolga Saka katıldı.

KARORSAN Yönetim Kurulu Toplantısında, yatırımlar ve mevcut gündem maddeleri ile sanayi ve sanayicinin durumu, sanayicinin güncel ekonomideki problemleri görüşüldü.

Toplantının ardından Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren UYAR Çelik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. firmasını ziyaret eden Vali Fuat Gürel, fabrikada incelemelerde bulunarak Genel Müdür Selami Günday’dan fabrikada üretimi yapılan; sıcak haddelenmiş yuvarlak, kare, dikdörtgen ve altıgen kesitli çelikler, özel kesitli profiller, çubuktan çubuğa soğuk haddelenmiş yuvarlak, kare, dikdörtgen ve altıgen kesitli çelik ürünler hakkında bilgiler aldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da 1 kişinin yaralandığı trafik kazası kamerada

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Alaca ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı.

Erdal K. idaresindeki 19 BE 891 plakalı otomobil, Çorum-Yozgat kara yolu Zile Kavşağı'nda Ali Yücel Ç'nin kullandığı 60 DG 424 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü, sağlık ekiplerince Alaca Devlet Hastanesine, ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.