Cadde Son dakika: Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay bıçaklandı

Son dakika: Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay bıçaklandı

25.04.2019 - 22:25 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde anjiyo yapılarak sıkıntılı günler geçiren Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, bir taksici tarafından bıçaklandı.

Son dakika: Orhan Gencebayın oğlu Gökhan Gencebay bıçaklandı

Yıldız Posta Caddesinde kız arkadaşının kullandığı araç ile seyir halinde olan Gencebay, taksi şoförünün 'Arabanı düzgün kullan, o...pu' sözleri karşısında şok oldu. Defalarca hakarete sessiz kalamayan Gökhan Gencebay, arabasından inerek taksicinin yanına doğru ilerledi.

Haberin Devamı

Taksi şoförü cebinden çıkardığı bıçağı bir anda Gencebay'a sallayarak göğüsünden yaraladı. Olay sonrası hemen oradan kaçmaya çalışan zanlı, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Son dakika: Orhan Gencebayın oğlu Gökhan Gencebay bıçaklandı

Apar topar hastaneye kaldırılan oyuncunun, kalbinin 3 parmak altından aldığı bıçak darbesine 3 dikiş atıldı. Hayati tehlikesi olmayan ve geceyi hastanede geçirecek olan Gökhan Gencebay'ın avukatı Ayşe Üstünel Dağdelen, "Taksi şoförü trafikte önce korna, sonra ağır sözlü taciz ediyor. Zanlı yakalandı, yarın adliye ye sevk edicek. Gökhan beyin sağlık durumu gayet iyi" dedi.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyup Aksu da konuyla ilgili bir açıklama yaparak Gökhan Gencebay’a geçmiş olsun dileklerini iletti:

Haberin Devamı

25 Nisan 2019 Perşembe gecesi saat 22:00 sularında Güngören Esnaf Odası’na kayıtlı bir taksimizin şoförü tarafından ülkemizin değerli sanatçısı Orhan Gencebay’ın kıymetli oğlu Gökhan Gencebay’a sözlü ve bıçaklı saldırı olduğunu öğrendik.
Akabinde sektörümüz adına geçmiş olsun dileklerimizi iletmek üzere hemen dün gece yarısı Gayrettepe’de kaldığı hastaneye gidip kendilerine, kıymetli annesi Sevim Emre’ye geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Hiç istemediğimiz, tasvip etmediğimiz ve tamamen sektörümüze zarar veren bu olaydan ötürü Kıymetli Gencebay ailesinden özür diledik. Durumunun iyi olması bizi sevindirdi, Allah’tan acil şifalar diliyoruz.