Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Başkanlığı'nda

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Başkanlığı'nda

20.04.2019 - 15:03 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları ile toplantı gerçekleştirdi.Cumhurbaşkanı Erdoğan,toplantının ardından akşam saatlerinde İl Başkanlığı'ndan ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Başkanlığında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğle saatlerinde Üsküdar Kısıklı'da bulunan konutundan çıkarak, Beyoğlu Sütlüce'deki AK Parti İl Başkanlığına geçti.

Haberin Devamı

Erdoğan'ı burada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ile ilçe belediye başkanları karşıladı.

BASINA KAPALI GERÇEKLEŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan basına kapalı olarak, İstanbul Büyükşehir Belediye meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıyla ilgili AK Parti'den fotoğraf paylaşıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TOPLANTIDAN AYRILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurmaylarıyla yaptığı basına kapalı görüşmelerin ardından akşam saatlerinde AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan çıkış yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, il başkanlığından çıktığı sırada bir vatandaşın trafik kazası geçiren engelli çocuğunun okutmak istediğini söylemesi üzerine beraberindekilere konuyla ilgilenmeleri için talimat verdi. Vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir süre sonra AK Parti İl Başkanlığından ayrıldı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Başkanlığında