Okul Bahçesine Bahçe Satrancı Yapıldı

YEREL (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.02.2024 - 10:05, Güncelleme: 24.02.2024 - 10:05 5810+ kez okundu.
 

Okul Bahçesine Bahçe Satrancı Yapıldı

Vezirköprü Yatılı Bölge okulu bahçesine Büyük boyutlu satranç taşları ve geniş bir oyun alanı içeren bahçe satrancı yapıldı.
Okul bahçesine kurulan bu yeni satranç alanı ile öğrenciler ders aralarında ve okul sonrası eğitici ve eğlenceli vakitler geçiriyor. Satranç, stratejik düşünme, problem çözme ve konsantrasyon gibi önemli becerilerin gelişimine katkıda bulunuyor diyen okul müdürü Bünyamin Kıvrak "Okulumuz bahçesine büyük bir bahçe satrancı yaptırdık.  Büyük boyutlu taşlarla oynamak, öğrenciler için eğlenceli bir fiziksel etkinlik sunarken  aynı zamanda, arkadaşlarıyla sosyal etkileşim ve takım çalışmasına da teşvik eden bu aktivite oldu.  Bu etkinlikle  okulumuzdaki öğrencilerin topluluk ruhunu  güçlendirmesini de  amaçladık. Satrancın yanı sıra, okulumuzun sunduğu diğer birçok aktivite ve kulüple birlikte, öğrencilerimizin her yönüyle gelişimine destek olmayı hedefliyoruz " dedi.    
Vezirköprü Yatılı Bölge okulu bahçesine Büyük boyutlu satranç taşları ve geniş bir oyun alanı içeren bahçe satrancı yapıldı.

Okul bahçesine kurulan bu yeni satranç alanı ile öğrenciler ders aralarında ve okul sonrası eğitici ve eğlenceli vakitler geçiriyor.

Satranç, stratejik düşünme, problem çözme ve konsantrasyon gibi önemli becerilerin gelişimine katkıda bulunuyor diyen okul müdürü Bünyamin Kıvrak "Okulumuz bahçesine büyük bir bahçe satrancı yaptırdık.  Büyük boyutlu taşlarla oynamak, öğrenciler için eğlenceli bir fiziksel etkinlik sunarken  aynı zamanda, arkadaşlarıyla sosyal etkileşim ve takım çalışmasına da teşvik eden bu aktivite oldu.  Bu etkinlikle  okulumuzdaki öğrencilerin topluluk ruhunu  güçlendirmesini de  amaçladık. Satrancın yanı sıra, okulumuzun sunduğu diğer birçok aktivite ve kulüple birlikte, öğrencilerimizin her yönüyle gelişimine destek olmayı hedefliyoruz " dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.