DİYANET İŞLERİ BAŞKANI VE BİR ZİYARET

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI VE BİR ZİYARET

Tarihçi Kadir Mısıroğlu’nu ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanının istifası isteniyor. İsteyen kim CHP, onu takip eden MHP ve İYİ Parti oldu.

Mısıroğlu “Lozan Hezimet mi, Zafer mi” isimli kitabın yazarı. Milli Şef İnönü İstiklal Savaşından sonra Lozan’da yapılan antlaşmaya giden Türk heyetinin başkanı. CHP’nin Mısıroğlu’na esas kini Lozan Antlaşmasının bir hezimet olduğunu ileri sürdüğünden geliyor. Diyanet İşleri Başkanı, 9 Kasım'da Mısıroğlu’nu ziyaret ediyor. CHP, 10 Kasım'da ziyaret ettiğini ileri sürerek “Atatürk’e karşı olan bir adam tam ölüm yıldönümünde nasıl ziyaret edilir? Başkan istifa etmeli” diyor.

Seçim yaklaşıyor, kendilerine paye çıkarmaya çalışıyorlar, HDP ile seçim iş birliği için uğraşıyorlar bu yanlışlıklarını gündeme taşınmasını istemiyorlar.

Nazım Hikmet işlediği suçlardan hapse mahkûm oldu, vatanına ihanet etti. O vakitler komünist sistemle idare olan Rusya’ya kaçtı, öldü. Kemal Kılıçdardoğlu iktidara geldiğinde Nazım Hikmet’in mezarını Türkiye’ye getireceğini söyledi. Vatanına ihanet eden adam için bunları söylüyor hiç istifasını isteyen yok. 

Can Dündar, MİT tırları haberini yaptı, mahkûm oldu, Almanya’ya kaçtı. Ordan Türkiye aleyhine çalışıyor. CHP ona sahip çıktı. 

Enis Berberoğlu, MİT tırları haberleri vesilesiyle mahkûm oldu, CHP onu milletvekili yaptı. 

Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı adayı oldu, Selahattin Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret etti. Elli bin kişinin ölümüne sebep olan PKK’nın kurucusu Apo’nun izinde olan adam için “İktidara geldiğimde Öcalan’nın heykelini dikeceğim” diyen, PKK’yı terör örgütü görmeyen adam.

Ahmet Türk, geçmişte CHP’de milletvekilliği yapan biri. PKK’nın yan kuruluşu siyasi partilerde milletvekilliği var. HDP’den Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi, PKK’ya yardım ettiğinden başkanlıktan alındı. Geçmişi karanlık bu adamla Kılıçdaroğlu daha birkaç gün evvel görüştü. 

Daha saymakla bitmeyecek kişilere ve olaylara sahip çıkan CHP; kendi yaptıklarının hesabını vermesi gerekirken Diyanet İşleri Başkanının istifasını istiyor. Bu kafayla daha çok iktidar yüzüne hasret kalırsınız. 

Bu haber toplam 2030 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum