‘HEDEFİMİZ BELLİ, HAZIRIZ!’

‘HEDEFİMİZ BELLİ, HAZIRIZ!’

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi sona eren aday adaylığı başvurularının ardından açıklamalarda bulundu.

İlimizde en çok aday adaylığı başvurusu yapılan partinin kendileri olduğunu ifade eden Başkan Karabıyık, aday adaylarına teşekkür etti.

31 Mart seçimlerinde hedeflerinin 11 belediyenin tamamını kazanmak olduğunu anımsatan Karabıyık, “Mart 2019 seçimlerinde arzumuz belli hedefimiz belli. Teşkilatlarımız her zaman ki gibi bu yoğun tempoya hazır, bizler hazırız. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.  

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

Mart 2019’da gerçekleştireceğimiz yerel seçimler için partimize başvuru sürecini tamamlamış bulunuyoruz. Hamdolsun Bilecik’imizde yine en çok aday adaylığı başvurusu partimize oldu. Aday adayı olan arkadaşlarımıza bu yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her biri önemli isim olan bu başvuruların Bilecik’imizde hizmetin değişilmez adresinin AK Parti olduğunu gösteriyor.

Pazartesi’den itibaren aday adaylarımızla sahadayız. Biz halka rağmen siyaset yapmadık, daima halkımızla beraber karar aldık. Biz adayımız kim olsun diye düşünenlerden değil, aday olarak kimi görmek istersiniz diye halkımıza soran bir partiyiz. Adaylarımızı yine halkımızın belirleyeceği Mart 2019 seçimlerinde arzumuz belli, hedefimiz belli. Teşkilatlarımız her zamanki gibi bu yoğun tempoya hazır, bizler hazırız. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2227 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.