İDDİALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR!

İDDİALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR!

Sağlık-Sen yöneticileri ile ilgili ortaya atılan iddiaların AK Parti’yi zor durumda bıraktığı görüşü yaygınlaşıyor.

İddialara göre; Sağlık-Sen mevcut yönetiminin delege listelerinde Gezi Parkı eylemlerini destekleyen isimler yer aldı.

Ortaya atılan iddialar adeta bir skandalı ortaya çıkarıyor, iddialarla ilgili Bilecik Valiliğinin harekete geçtiği gelen bilgiler arasında. 

AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen’de başlayan çalkantılı seçim süreci Bilecik kamuoyunu oldukça meşgul edeceğe benziyor. 21 Ekim’de gerçekleşecek seçim öncesi mevcut yönetime karşı aday olan listenin ortaya attığı iddiaların ardı arkası kesilmiyor. İki listenin yarışması beklenen seçim öncesinde yapılan delege seçimlerinde kıyasıya bir mücadelenin olduğu belirtiliyor. 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Hatırlanacağı üzere; mevcut yönetime bayrak açan Süleyman Akyıldız önderliğindeki yeni liste mevcut yönetimin kendilerini tehdit ettiğini iddia ederek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bilecik gündemine oturan iddiaların ardından Valiliğin harekete geçerek İl Sağlık Müdürlüğü’nde soruşturma başlattığı ve iddiaların araştırılması için bir avukatın muhakkik olarak atandığı iddia edildi.  

GEZİCİLERİ DESTEKLEYENLER DELEGE Mİ YAPILDI?

Yeni listeye yakın kaynaklar yine çok konuşulacak bir iddiayı daha gündeme getirdi. İddialara göre, Sağlık-Sen’in mevcut yönetiminin delege listesinde Gezi Parkı olaylarında hükümete karşı paylaşımlarda bulunan Genç Sağlık-Sen’in eski başkanlarından H.M. isimli memurda yer aldı. Bahse konu memurun sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda hükümet aleyhine propagandalarda bulunduğu öne sürüldü. 

iddialarin-ardi-arkasi-kesilmiyor.jpgiddialarin-ardi-arkasi-kesilmiyor1.jpg

17-25 ARALIK SÜRECİNDE HÜKÜMET ALEYHİNDE PAYLAŞIM!..

Yine iddialara göre, H.M. isimli memur 17-25 Aralık sürecinin ardından hükümet aleyhine propagandalarını sürdürdü. Sosyal medya hesabı üzerinden hükümet karşıtı söylemlerini sürdüren H.M., yaptığı paylaşımlarda memurluğunu yakmaya bile göze aldığını yazdı. 

iddialarin-ardi-arkasi-kesilmiyor2.jpg

AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen sendikada yaşanan bu gelişmelerin partiyi de zor duruma soktuğu görüşü yaygınlaşırken, mevcut yönetimin iddialar karşısındaki sessizliği özellikle kendilerine destek veren sağlık çalışanlarının kafalarında önemli soru işaretleri oluşturdu. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4522 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum