• DOLAR 32.254
  • EURO 34.686
  • ALTIN 2395.72
  • ...
ABD`YE BOYKOT UYGULAYACAĞIZ!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İktidarının 16. Yılında AK Parti" Sempozyumu'nda konuşuyor.

AK Parti`nin ülkeye hizmetlerinden bahseden Erdoğan ekonomik süreç hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, “Şimdi üzerimize ekonomiyle geliyor. Biz tüm süreci yakında takip ediyoruz, ilgili kurumlarımızda çalışmalarını yapıyorlar. Yapabileceğimiz önemli unsur; siyasi duruşumuzu sağlam tutmaktır. Madem maruz kaldığımız saldırının ekonomimizle ilgili yoktur, o zaman bizim de kendimizi ona göre konumlandırmamız lazım.” Dedi.

SADECE BİZ HEDEF DEĞİLİZ

Saldırının sadece Türkiye`ye yönelik olmadığını belirten Erdoğan “İşin ekonomi tarafının küresel boyutu olduğu açıkça ortadadır. ABD, sadece ülkemizi değil Çin'den Rusya'ya, İran'dan Avrupa'ya kadar birçok bölgeyi hedef almış durumdadır.” Dedi.

ABD`YE BOYKOT UYGULAYACAĞIZ!

ABD`nin sahada istediğini alamayınca ekonomiyi bir silah gibi kullandığına dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan “ Yaşanan sürecin bir maliyeti var, ama operasyonları gerçekleştirenlere de bir maliyeti olduğu şüphesiz. Onların iPhone`u varsa diğer tarafta Samsung var, ülkemizde Venus var, Vestel var. Dışarıya  yaptırdığımız her işin en güzelini üreteceğiz. Kötü komşu bizi ev sahibi yaptı. Bu millet kazan kazan esasına göre hareket eden bir millettir. İnşallah bu sefer de kazanacağız." İfadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir