Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Samsun Vezirköprülüler Dernek Başkanı Recep ASLAN: “Vezirköprü için biz hazırız”

YEREL 11.11.2023 - 11:23, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1730+ kez okundu.
 

Samsun Vezirköprülüler Dernek Başkanı Recep ASLAN: “Vezirköprü için biz hazırız”

Recep Aslan: Vezirköprü’de liyakat ve hizmet dönemi için biz hazırız.
Recep Aslan: Vezirköprü’de liyakat ve hizmet dönemi için biz hazırız.   Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan Vezirköprü’de gitmedik köy elini sıkmadık vatandaş bırakmadı.   Recep Aslan: Biz Hazırız.   Vezirköprü’yü tüm köyleriyle birlikte adım adım  dolaşıp vatandaşın sorunlarını yüz yüze dinleyen Aslan ; “ Saygıdeğer hemşehrilerim siz isteyin Vezirköprü Belediyesi’nde 31 Mart’tan sonra Liyakat ve Hizmet dönemi başlasın” dedi.   Recep Aslan:  Gelin Vezirköprü’nün makus talihini hep birlikte yenelim.    Recep Aslan yıllardır Vezirköprü’nün alması gereken hizmeti alamadığını ve çoğu zaman yok sayıldığını görmeyi içine sindiremediğini ifade ederek: Siz isterseniz bunu birlikte başarabiliriz. Gelin Vezirköprü’nün Makus talihini birlikte yenelim dedi. 
Recep Aslan: Vezirköprü’de liyakat ve hizmet dönemi için biz hazırız.

Recep Aslan: Vezirköprü’de liyakat ve hizmet dönemi için biz hazırız.
 
Vezirköprülüler Derneği Başkanı Recep Aslan Vezirköprü’de gitmedik köy elini sıkmadık vatandaş bırakmadı.
 
Recep Aslan: Biz Hazırız.
 
Vezirköprü’yü tüm köyleriyle birlikte adım adım  dolaşıp vatandaşın sorunlarını yüz yüze dinleyen Aslan ; “ Saygıdeğer hemşehrilerim siz isteyin Vezirköprü Belediyesi’nde 31 Mart’tan sonra Liyakat ve Hizmet dönemi başlasın” dedi.
 
Recep Aslan:  Gelin Vezirköprü’nün makus talihini hep birlikte yenelim.
 
 Recep Aslan yıllardır Vezirköprü’nün alması gereken hizmeti alamadığını ve çoğu zaman yok sayıldığını görmeyi içine sindiremediğini ifade ederek: Siz isterseniz bunu birlikte başarabiliriz. Gelin Vezirköprü’nün Makus talihini birlikte yenelim dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.