Murat Gülşen Daire Başkanı Oldu

Eğitim 30.09.2023 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3245+ kez okundu.
 

Murat Gülşen Daire Başkanı Oldu

Murat Gülşen, Milli Eğitim Bakanlığı'nda Daire Başkanı oldu.
Murat Gülşen, Milli Eğitim Bakanlığı'nda Daire Başkanı oldu.   Aslen Vezirköprülü olan, Ankara ve Vezirköprü Platformu eski başkanı, halihazır da Yönetim Kurulu üyesi Murat Gülşen, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı olarak görevlendirildi.   1972 doğumlu olan Murat Gülşen, ilk ve orta öğrenimini Vezirköprü’de, lise öğrenimini ise Samsun Atatürk Sağlık Meslek Lisesi’nde tamamladı.    Kasım 1995 -2000 yılları arasında Vezirköprü Devlet Hastanesi’nde Radyoloji Teknisyeni olarak görev yaptı.   Askerlik görevini, Şubat 1997 - Temmuz 1998 yılları arasında Sarıkamış Asker Hastanesi’nde sıhhiye çavuş olarak tamamladı.   2000-2003 yılları arasında Ankara Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsünde eğitim gördü.   2003 yılında Ankara Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsü Radyoloji bölümünden mezun oldu.    2004 – 2008 yılları arasında Çankırı Sağlık Meslek Lisesi, Kırıkkale, Delice Sağlık Meslek Lisesi, Kırıkkale Atatürk Sağlık Meslek Lisesi, Ankara Etimesgut Mustafa Kemal Sağlık Meslek Lisesinde Radyoloji Alanı öğretmeni olarak görev yaptı.    2008 yılı Nisan ayından itibaren Millî Eğitim Bakanlığı Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı (mülga) Radyoloji Alanı öğretim programı hazırlama ve modül yazım komisyonunda görevlendirildi.     2010 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Sağlık Eğitimi bölümünde lisans tamamlama ve 2013 yılında Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme Ana Bilim Dalında işletme yüksek lisans yaptı.   2010 yılından itibaren Millî Eğitim Bakanlığı Sağlık İşleri Daire Başkanlığı (mülga), Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanlığı ve halen Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birim Daire Başkanlığı’nda Sağlık Hizmetleri Birim Yetkilisi olarak okul sağlığı hizmetlerine yönelik çalışmalar sürdüren Gülşen, evli ve 2 çocuk babasıdır.   2015 yılında kurulan Ankara ve Vezirköprü Platformu'nun kurucuları arasında bulunan Murat Gülşen, Platformun 8 yıl başkanlığını da yaptı.     
Murat Gülşen, Milli Eğitim Bakanlığı'nda Daire Başkanı oldu.

Murat Gülşen, Milli Eğitim Bakanlığı'nda Daire Başkanı oldu.

 

Aslen Vezirköprülü olan, Ankara ve Vezirköprü Platformu eski başkanı, halihazır da Yönetim Kurulu üyesi Murat Gülşen, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı olarak görevlendirildi.

 

1972 doğumlu olan Murat Gülşen, ilk ve orta öğrenimini Vezirköprü’de, lise öğrenimini ise Samsun Atatürk Sağlık Meslek Lisesi’nde tamamladı. 

 

Kasım 1995 -2000 yılları arasında Vezirköprü Devlet Hastanesi’nde Radyoloji Teknisyeni olarak görev yaptı.

 

Askerlik görevini, Şubat 1997 - Temmuz 1998 yılları arasında Sarıkamış Asker Hastanesi’nde sıhhiye çavuş olarak tamamladı.

 

2000-2003 yılları arasında Ankara Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsünde eğitim gördü.

 

2003 yılında Ankara Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsü Radyoloji bölümünden mezun oldu. 

 

2004 – 2008 yılları arasında Çankırı Sağlık Meslek Lisesi, Kırıkkale, Delice Sağlık Meslek Lisesi, Kırıkkale Atatürk Sağlık Meslek Lisesi, Ankara Etimesgut Mustafa Kemal Sağlık Meslek Lisesinde Radyoloji Alanı öğretmeni olarak görev yaptı. 

 

2008 yılı Nisan ayından itibaren Millî Eğitim Bakanlığı Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı (mülga) Radyoloji Alanı öğretim programı hazırlama ve modül yazım komisyonunda görevlendirildi. 

 

 2010 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Sağlık Eğitimi bölümünde lisans tamamlama ve 2013 yılında Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme Ana Bilim Dalında işletme yüksek lisans yaptı.

 

2010 yılından itibaren Millî Eğitim Bakanlığı Sağlık İşleri Daire Başkanlığı (mülga), Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanlığı ve halen Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birim Daire Başkanlığı’nda Sağlık Hizmetleri Birim Yetkilisi olarak okul sağlığı hizmetlerine yönelik çalışmalar sürdüren Gülşen, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

2015 yılında kurulan Ankara ve Vezirköprü Platformu'nun kurucuları arasında bulunan Murat Gülşen, Platformun 8 yıl başkanlığını da yaptı.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.