Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

YEREL 19.05.2023 - 15:26, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 1956+ kez okundu.
 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Vezirköprü ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.
15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinliklerinin yer aldığı kutlamalar 16 Mayıs’ta Gençlik Merkezinde düzenlenen söyleşi ile başladı.   17 Mayıs’ta ise Kros Yarışları ve Resim Sergisi etkinlikleri düzenlendi.   19 Mayıs günü Vezirköprü Gençlikve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtına sunulmasıyla başlayan kutlamalar, Köprülü Mehmet Paşa Spor Salonunda devam etti.   Milli Mücadelenin başlatılmasının 104.yılı olduğunu ifade eden Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar konuşmasında; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının ve milli mücadeleyi başlatmasının 104.yılı. 19 Mayıs demek bu milletin makus talihini yenmek için yaktığı ateş demek. 19 Mayıs demek gençlik demek. Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti gençlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak gençlerin en başta gelen görev ve sorumluluğu olmalıdır. Bayramımız kutlu olsun.” dedi.   Konuşmanın sonrasında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde bulunan spor branşlarındaki öğrenciler jimnastik, boks, güreş ve okçuluk alanında gösteriler sunarken, lise öğrencileri de şiirlerini okudu ve bayrak gösterilerini sundu.   Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin de verildiği kutlama programına Vezirköprü Kaymakamı Halid Yıldız, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Ocak, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Rıdvan Koç, kurum ve kuruluşların müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Vezirköprü ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinliklerinin yer aldığı kutlamalar 16 Mayıs’ta Gençlik Merkezinde düzenlenen söyleşi ile başladı.

 

17 Mayıs’ta ise Kros Yarışları ve Resim Sergisi etkinlikleri düzenlendi.

 

19 Mayıs günü Vezirköprü Gençlikve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtına sunulmasıyla başlayan kutlamalar, Köprülü Mehmet Paşa Spor Salonunda devam etti.

 

Milli Mücadelenin başlatılmasının 104.yılı olduğunu ifade eden Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar konuşmasında; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının ve milli mücadeleyi başlatmasının 104.yılı. 19 Mayıs demek bu milletin makus talihini yenmek için yaktığı ateş demek. 19 Mayıs demek gençlik demek. Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti gençlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak gençlerin en başta gelen görev ve sorumluluğu olmalıdır. Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

 

Konuşmanın sonrasında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde bulunan spor branşlarındaki öğrenciler jimnastik, boks, güreş ve okçuluk alanında gösteriler sunarken, lise öğrencileri de şiirlerini okudu ve bayrak gösterilerini sundu.

 

Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin de verildiği kutlama programına Vezirköprü Kaymakamı Halid Yıldız, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Ocak, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Rıdvan Koç, kurum ve kuruluşların müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.