MHP İl Yönetiminden Vezirköprü'nün yeni yönetimine ziyaret

YEREL 04.03.2023 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:14 3064+ kez okundu.
 

MHP İl Yönetiminden Vezirköprü'nün yeni yönetimine ziyaret

MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Dursun Gülünay'ın istifasının ardından boşalan İlçe Başkanlığına Murat Gökduman tayin edildi.
Başkan Gökduman ve yönetimini ziyaret eden MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olması temennisinde bulundu.   Yaklaşan genel seçim öncesinde açıklamalarda bulunan MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra; "Biz ileriki tarihlerde bugünleri daha iyi anlayacağız. Bugün ne yaptığımızın olumsuz ya da olumlu yanlarını önümüzdeki tarihlerde daha iyi anlayacağız. Biz bu seçimi almak zorundayız. Bunu bir şekilde mutlaka almak zorundayız. Bunun için de Genel Başkanımız iki defa çağrı yaptı. Dedi ki 'Gelin, yuvanıza geri dönün.' Biz bu partiye omuz verirken alttan omuz verip yükünü taşıyacağız, ama üstten binip ağırlık vermeyeceğiz. Biz ağırlık veren miyiz, yükü taşıyan mıyız? Burada kendimizi konumlandırmak durumundayız. Biz bu yükü taşırken aslında ülkemizi omuzlayıp bir yerlere taşımış olacağız. Bunun bilinciyle hareket etmek zorundayız." dedi.   Konuşmanın sonrasında MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Murat Gökduman'a görevinde başarı dileklerinde bulunan İl Başkanı Kandıra ve yönetimi, ilçe yönetiminin hayırlı olmasını diledi.   Toplantı sonrasında gazetemize açıklamada bulunan MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Murat Gökduman; "Bu göreve şahsımı layık gören partimiz büyüklerine teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte bayrağı en üst çıtaya taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi.   986 üyesi bulunan MHP Vezirköprü İlçe Teşkilatının yönetimi ise şu şekilde;   Başkan Murat Gökduman, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Yusuf Ziya Edis, Basri Muşta, Emin Şengül, Abdullah Seber, Ahmet Kurt, Kadir Bilgin, Rahim Yılmaz, Faruk Oğuz, Ahmet Kocaman, Kurtman Ayran, Hüseyin Er, Hakkı Aktaş, Ahmet Güney, Osman Çanakçı, Mehmet Öğütçü, Cumhur Gömen, Şahin Cansız ve Emin Boynukısa.   Yedek Üyeler; Faruk Edis, Şuayip Bulut, Ahmet Bilgin, Ramazan Atıcı, Cevat Karaca, Süleyman Ceylan, Oğuz Bakır, Salih Zeytinli, Latif Gülünay, Hasan Bayraktar, Mehmet Ünlü, Ünal Doruk ve Bozkurt Karakaş.
MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Dursun Gülünay'ın istifasının ardından boşalan İlçe Başkanlığına Murat Gökduman tayin edildi.

Başkan Gökduman ve yönetimini ziyaret eden MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Yaklaşan genel seçim öncesinde açıklamalarda bulunan MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra; "Biz ileriki tarihlerde bugünleri daha iyi anlayacağız. Bugün ne yaptığımızın olumsuz ya da olumlu yanlarını önümüzdeki tarihlerde daha iyi anlayacağız. Biz bu seçimi almak zorundayız. Bunu bir şekilde mutlaka almak zorundayız. Bunun için de Genel Başkanımız iki defa çağrı yaptı. Dedi ki 'Gelin, yuvanıza geri dönün.' Biz bu partiye omuz verirken alttan omuz verip yükünü taşıyacağız, ama üstten binip ağırlık vermeyeceğiz. Biz ağırlık veren miyiz, yükü taşıyan mıyız? Burada kendimizi konumlandırmak durumundayız. Biz bu yükü taşırken aslında ülkemizi omuzlayıp bir yerlere taşımış olacağız. Bunun bilinciyle hareket etmek zorundayız." dedi.

 

Konuşmanın sonrasında MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Murat Gökduman'a görevinde başarı dileklerinde bulunan İl Başkanı Kandıra ve yönetimi, ilçe yönetiminin hayırlı olmasını diledi.

 

Toplantı sonrasında gazetemize açıklamada bulunan MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Murat Gökduman; "Bu göreve şahsımı layık gören partimiz büyüklerine teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte bayrağı en üst çıtaya taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi.

 

986 üyesi bulunan MHP Vezirköprü İlçe Teşkilatının yönetimi ise şu şekilde;

 

Başkan Murat Gökduman, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Yusuf Ziya Edis, Basri Muşta, Emin Şengül, Abdullah Seber, Ahmet Kurt, Kadir Bilgin, Rahim Yılmaz, Faruk Oğuz, Ahmet Kocaman, Kurtman Ayran, Hüseyin Er, Hakkı Aktaş, Ahmet Güney, Osman Çanakçı, Mehmet Öğütçü, Cumhur Gömen, Şahin Cansız ve Emin Boynukısa.

 

Yedek Üyeler; Faruk Edis, Şuayip Bulut, Ahmet Bilgin, Ramazan Atıcı, Cevat Karaca, Süleyman Ceylan, Oğuz Bakır, Salih Zeytinli, Latif Gülünay, Hasan Bayraktar, Mehmet Ünlü, Ünal Doruk ve Bozkurt Karakaş.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.