- Gazze'deki en şiddetli saldırı yaşandı!
1 saat 42 dakika önce

İsrail Refah saldırısının yaklaştığını söyledi, Gazze'ye "en şiddetli" hava saldırısını düzenledi

İsrail savaş uçakları 24 Nisan Çarşamba günü, Gazze Şeridi'nin kuzeyini iki gün boyunca Filistinlilerin söylediğine göre "en şiddetli" şekilde vurdu.
Dünya - Dünya
2 saat 27 dakika önce

ABD’de üniversitelerde Gazze’ye destek gösterileri sürüyor

ABD’nin önde gelen üniversitelerinde Gazze’ye destek gösterileri devam ediyor. 24 Nisan Çarşamba günü Güney California Üniversitesi’nde yapılan bir gösteride polis ve öğrenciler arasında arbede yaşandı.
Dünya - Dünya
3 saat 4 dakika önce

ABD Ukrayna'ya sessizce uzun menzilli ATACMS füzeleri gönderdi

ABD'li bir yetkili Çarşamba günü yaptığı açıklamada, ABD'nin geçtiğimiz haftalarda Ukrayna'ya Rus işgalcilerle mücadelesinde kullanması için gizlice uzun menzilli füzeler gönderdiğini ve Ukrayna'nın bunları iki kez kullandığını açıkladı.
 - Biden gözünü kırpmadan imzaladı!
3 saat 50 dakika önce

Biden gözünü kırpmadan imzaladı! İsrail'e 25 milyar dolarlık katliam desteği

ABD Başkanı Joe Biden, geçtiğimiz günlerde Temsilciler Meclisi'nde kabul edilen 95 milyar dolarlık yardım paketini imzaladı. Paketin 26 milyar doları İsrail'e yönelik askeri destek yardımını kapsarken, Gazze'ye insani yardım içinse yalnızca 1 milyar dolar ayrıldı.
Dünya - Dünya
3 saat 53 dakika önce

Her 5 İsrailliden 1'i ülkeyi terk etmek istiyor!

Reichman Üniversitesi Özgürlük ve Sorumluluk Enstitüsü tarafından yapılan ve dün Yedioth Ahronoth tarafından yayınlanan anketin sonuçlarına göre, İsrail nüfusunun beşte biri ülkeyi terk etmeyi düşünüyor.
Dünya - Dünya
4 saat 19 dakika önce

İsrail-Lübnan arasındaki çatışma zirvede! İsrail, Lübnan'a ait 40 hedefi vurdu

Hizbullah'ın İsrail sınırındaki bir köye düzinelerce roket atmasıyla son günlerde şiddetlenen çatışmalar, İsrail'in topçu ve savaş uçaklarının güney Lübnan'da yaklaşık 40 hedefi vurmasıyla devam ediyor.
Dünya - Dünya
4 saat 56 dakika önce

2 milyar dolar Gazze'yi bekliyor, Biden: "Filistinlilere gecikmeden ulaşmalı"

Gazze Şeridi'ne yaklaşık 2 milyar dolar gitmesini bekliyor, yardımların Gazze'ye ulaştırılması konusunda ABD Başkanı Biden: " Yardımların Gazze'deki Filistinlilere gecikmeden ulaşmasını sağlamalıdır." dedi.
Dünya - Dünya
5 saat 3 dakika önce

İsrailli esir Goldberg-Polin: "İsrail'in bombardımanında benim gibi 70 esir öldü"

Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in videosunu yayınladı. Polin, videoda “Hava kuvvetleri bombardımanlarında benim gibi yaklaşık 70 esir öldü" dedi.
Dünya - Dünya
5 saat 36 dakika önce

Google İsrail'i protesto eden çalışanlarını işten çıkarmayı sürdürüyor, 20 personel daha kovuldu

Google'ın geçen hafta İsrail devletiyle yaptığı bulut bilişim sözleşmesini protesto eden 28 çalışanını kovmasının ardından bugün 20 çalışan daha kovuldu.
Dünya - Dünya
6 saat 32 dakika önce

Yapay zekanın yüz tanıma teknolojisi: insanların siyasi tercihlerini tahmin ediyor

Yapay zekanın yüz tanıma teknolojisi her geçen gün gelişerek insanları bir yandan şaşırtıyor bir yandan endişelere sebep oluyor. Bir Amerikan dergisi, yapay zekanın yüz tanıma teknolojisi ile kişinin siyasi görüşlerini doğru tahmin etme becerisini konu alan bir araştırma yayınladı.
 - Bakanlık duyurdu: Vakalar çoğalıyor
6 saat 39 dakika önce

Yerinden edilen Filistinliler için sağlık felaketi kapıda! Menenjit ve hepatit C vakaları tespit edildi

Gazze Şeridi'ndeki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail saldırıları altındaki Filistinliler arasında menenjit ve hepatit C vakalarının tespit edildiğini duyurdu.
Dünya - Dünya
6 saat 57 dakika önce

Fransa'da "devrim vergisi" toplayan PKK'lı teröristler gözaltına alındı

Fransa'da yaşayan PKK'lı teröristlerin "devrim vergisi" adlı bir para toplama kampanyası yürüttüklerinden şüphelenildiği gerekçesiyle 8 terörist gözaltına alındı.
 - Biden imzaladı, TikTok yasaklanıyor
7 saat 26 dakika önce

Biden imzaladı, TikTok yasaklanıyor! ABD'de dikkat çeken karar

ABD Başkanı Joe Biden, TikTok'un ülkede yasaklanmasını öngören yasa tasarısını imzaladı. TikTok’un ABD’deki hisselerini devretmesi için ise şirkete 12 ay süre tanındı. Öte yandan TikTok CEO'su Shou Zi Chew, yasaklama kararı sonrası “İçiniz rahat olsun, hiçbir yere gitmiyoruz" açıklamasında bulundu.
Dünya - Dünya
7 saat 41 dakika önce

Komutanları öldürülen İran Suriye'den çekiliyor, yerine Lübnanlı ve Iraklı savaşçılar geçiyor

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi Müdürü Rami Abdel Rahman, İran kuvvetlerinin geri çekilmesinin ardından Tahran destekli Lübnanlı ve Iraklı savaşçıların boşalan yerleri doldurduğunu açıkladı.
 - Çok sayıda kişi yaralandı!
7 saat 58 dakika önce

Galler'de okula bıçaklı saldırı! Yaralılar var...

Galler'in Ammanford kentindeki bir okulda düzenlenen bıçaklı saldırıda 3 kişi yaralandı, olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.
 - Yahudi lobisinin baskıları çark ettirdi!
8 saat 24 dakika önce

ABD'den geri dönüş... İsrail korkusu çark ettirdi!

7 Ekim'den bu yana İsrail'in Gazze'de işlediği soykırım suçuna maddi manevi destek sağlamasıyla bilinen ABD yönetimi, İsrail'den gelen tepkiler sonucu, "Netzah Yehuda" taburuna yaptırım uygulamaktan vazgeçti.
 - Biden'dan hadsiz "soykırım" çıkışı!
10 saat önce

Biden'dan skandal ifadeler! Ermeni soykırımı...

ABD Başkanı Joe Biden, geçen sene olduğu gibi bu sene de sözde Ermeni Soykırımı'nı Anma Günü sebebiyle yaptığı konuşmada yine "Soykırım" ifadesini kullandı.
 - Japonya 5 büyüklüğündeki depremle sallandı
10 saat 19 dakika önce

Japonya 5 büyüklüğündeki depremle sallandı

Japonya, 5 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Merkez üssü İbaraki eyaletinin kıyı kesimleri olan deprem birçok eyalette hissedildi, tsunami riskinin oluşmadığı bildirildi. 
 - Ukrayna cephesindeki durum...
10 saat 31 dakika önce

Rusya'dan ABD'ye gözdağı! Ukrayna'ya gönderilen silahlar...

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD'nin Ukrayna'ya sevk etmeye hazırlandığı silahların cephedeki durumu değiştirmeyeceğini söyledi.
 - "Fransa, ırkçılığın pençesinde"
10 saat 51 dakika önce

Uluslararası Af Örgütü'nden Fransa açıklaması: Ayrımcılık ve İslamofobi devam ediyor!

Uluslararası Af Örgütü'nün açıkladığı 2023 yılı raporu, Fransa'da işlenen insan hakları ihlallerini ortaya koydu. Raporda, özellikle ırkçılık ve dine yönelik ayrımcılığın devam ettiği vurgulandı.
 - "Deprem olacak diye Marmara'dan kaçan jeologlar var"
11 saat 45 dakika önce

Japon deprem uzmanı Moriwaki: Deprem olacak diye Marmara'dan kaçan jeologlar var

Türkiye'de yaşayan deprem uzmanı Moriwaki Yoşinori, özellikle 3 büyükşehirde yatay mimari yapılması gerektiğini söyledi. Uzman isim ayrıca "İstanbul'da özellikle kentsel dönüşümü çalışmak lazım. Marmara'da deprem olacak diye kaçan jeologlar var, binayı bilmedikleri için" dedi.
Sona Git