Şehit Uzman Çavuş Gökhan Peker'e veda

Düzenleyen:
Şehit Uzman Çavuş Gökhan Peker'e veda

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'de Şehit Uzman Çavuş Gökhan Peker için düzenlenen törene aynı bölgede görevli ikiz kardeşi Uzman Çavuş Ertan Peker de katıldı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında PKK'lı teröristler tarafından önceden yerleştirdilen el yapımı patlayıcını inflak etmesi sonucu Uzman Çavuş Gökhan Peker şehit oldu.

İKİZ KARDEŞİ DE TÖRENE KATILDI
Çukurca ilçesindeki terör saldırısında şehit düşen Uzman Çavuş Gökhan Peker için tören düzenlendi. Törene şehidin Hakkari'de görevli ikiz kardeşi Uzman Çavuş Ertan Peker de katıldı.
Şehit Uzman Çavuş Gökhan Peker'e veda
Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında düzenlenen törende şehit Peker’in Türk bayrağına sarılı naaşı tören alanına getirilerek cenaze namazı kılındı. Saygı duruşunun ardından şehidin öz geçmişi okundu.

YOZGAT'A UĞURLANDI
Daha sonra şehidin naaşı, Hakkari'de görevli ikiz kardeşi Uzman Çavuş Ertan Peker, Tugay Komutanı Tayanç ve silah arkadaşlarınca memleketi Yozgat'a götürülmek üzere Van'a uğurlandı.
Şehit Uzman Çavuş Gökhan Peker'e veda

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...